İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu 13 kişi
-
Hakimlik mülakatlar haziran başında bitti geçen sene de aynı zamanda bitmiş Temmuz 16da açıklanmıştı. Ama bu gerçekten çok saçma. Yedek liste belirlersin hakim olan olursa yedekleri çağırırsın. İlan aralıkta verildi Temmuz geldi, insaf bu kadar olmaz artık.
-
@gençişsiz İlk Avukatlıktan geçenler ve idari hakimlik yapıldı nisan ayında daha sonra Mayıs’ta Mezunlar başladı ve 29 Mayısta bitti hepsi
-
@jesist Bence de yedek de belirlenir diyordu yönetmelikte asil sayısının yarısı kadar yani 3 kişi belirlenmesi lazım ama kurum kontenjan ödenek felan alırken baya uğraşmış sanırım o yüzden bu kdar beklemişken hakimliği bekliyor olabilirler
-
@hukukcuuu hocam bu iddia gerçekse biz daha uzun bir süre bekleyeceğiz demektir:(
Teşekkür ederim hocam -
Ben kendimce öyle düşündüm hocam da inşallah öyle olmaz biran önce açıklansa keşke herkes ona göre yolunu çizse
-
@hukukcuuu belirsizlikler içerisinde beklemek kadar zor bir şey yok gerçekten Allah hepimize sabır versin
-
bilgi alabilen olursa paylaşsın arkadaşlar
-
Bugün ümit var mı dostlar?
-
@hukukcuuu dostum ulaştım bugün.Bilgilerinin olmadığını sadece komisyon değerlendirmesini yaptıktan sonra kendilerine liste geleceğini söylediler.Hangi aşamada olduklarını bilmiyorlar bizim gibi.
-
@namı-diğer Çok teşekkür ederim o zaman bugün açıklanmaz bence haftaya felan kaldı
-
Bugün yada bu hafta ümit var mı ne dersiniz arkadaşlar?
-
Sessizlik hakim.Heralde uzun süre açıklanmayacak daha beklemekten helak olduk
-
@hukukcuuu ben aradım hiç bilgimiz yok dediler yine bence temmuzda açıklanacak agustosa kalmaz umarım
-
Temmuzda açıklansa bari Teşekkür ederiz
-
Haftanın son günü bugünde açıklanmaz herhalde dostlar ?
-
bu hafta da arayalım arkadaşlar.ulaşabilen olursa paylaşalım son durumu.
-
Ulaşabilen oldu mu?
-
@hukukcuuu hiç niyetleri yok gibi ulaşmak da fayda etmiyor bilmiyoruz diyorlar bu gidişle bayram sonrasına dahi kalabilir
-
@hukukcukişi Evet malasef iyice umudumuzu kestik güvenlik soruşturmaları da bitmiştir ne bekleniyor hala anlamış değilim gerçekten 3 ayı geçti mülakata gireli
-
Benim kendi tahminim hakimlik sonucunun beklendiği yönünde.Yoksa bu zamana kadar açıklanırdı bence