İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu 13 kişi
-
@yatko aynen hocam dönüş yapılan olursa bizi de bilgilendirsin arkadaşlar.
-
Arkadaşlar başksn yurtdışındaymış. Açıklanması bayramdan sonra olacakmış.
-
@çıkmadıkcandan hadi yaa ne uzadı bu yıl herşey böyle
-
@yatko valla hocam hayırlısı artık.
-
@çıkmadıkcandan teşekkürler hocam.
-
Hiç değilse açıklanacağı tarih belli. İnşallah geç olmadan dedikleri tarihte açıklarlar.
-
@çıkmadıkcandan teşekkürler hocam. Demek ki sadece başkanın onayı kaldı bitmiş süreç. hakkımızda hayırlısı olsun
-
@jesist hocam sadece başkanın onayına kaldığı kanısına varabiliriz değil mi?
-
@gençişsiz yönetmelikte listeler başkan tarafından onaylandıktan sonra duyurulur yazıyor. Telefondaki kişi başkanın yurt dışında olduğunu söylemesinden bu sonucu çıkardım ben, umarım yanılmam çok uzamaz
-
Teşekkür ederim hocam inşallah daha fazla bekletmezler
-
Arkadaşlar artık açıklanır mı cumaya kadar ne diyorsunuz bayramıda atlattık?
-
@hukukcuuu Umarım açıklanır Hocam.Arayıp bilgi alabilen olursa haberleri bekliyoruz
-
Kurumu aradım henüz açıklanma durumu yok dedi, zaman veremez misiniz dediğimde hayır dediler google'da kurumun yazan numarasının sonunu 83le değiştirince direkt sınavla ilgilenen birime ulaşıyorsunuz, diğer günler başka arkadaşlar ararsa bu şekilde sorabilir.
-
@jesist teşekkürler hocam.
-
Bende bugün aradım yakın zamanda pek açıklanacağa benzemiyor arkadaşlar araştırmalar sürüyor felan dediler
-
@hukukcuuu teşşkürler hocam.
-
Bu hafta umut var mı? )
-
Evet bilgisi olan var mı bu hafta açıklanır mı acaba
-
Arkadaşlar hiç hareketlilik yok ben iyice ümidimi kestim ya heralde temmuzda bile anca
-
@hukukcuuu herkes arasa da bir baskı oluşturarak bir şeyler denesek belki bir sonuç çıkar