İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu 13 kişi
-
@hukukcukişi bayram öncesi olabilir hocam . Kısmet artık.
-
İnşallah bayrama kadar açıklanır ya 2 ayda bitmesi lazım bence bu kadar kişinin soruşturmasının
-
Arkadaşlar kurumu arayan oldu mu? Son durum nedir?
-
@namı-diğer hocam geçen hafta aramıştım araştırma devam ediyor belli olunca herkes aranacak demişlerdi ama zaman söylemediler. Başka arayıp detaylı bilgi alan olduysa söyleyebilir mi
-
Gerçekten baya gecikti açıklanması bende geçen hafta 2-3 kere aramıştım kurumu açan olmadı siz yine iyi bilgi almışsınız.Bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz
-
@jesist hocam herkes aranacak demişler ya ben orayı tam anlayamadım sonuçları arayıp mı söyleyecekler?
-
Evet bende anlayamadım orayı kazananları ararlar gibi geldi bana sanki.Zaten liste duyurularda yayınlanmaz mı
-
@gençişsiz valla hocam ben de anlamadım ama herkesin haberi olur demek istemiş olabilir şimdi yanlış bişey de demek istemiyorum
-
@jesist anladım hocam çok sağolun
Bayramdan önce inşallah güzel haberlerle yüzümüzü güldürür:) -
Bayrama kadar açıklanmayacak sanırım arkadaşlar ne düşünüyorsunuz
-
Arasak mı arkadaşlar?
-
Bence arasak iyi olur altı üstü toplam 54 kişiyiz toplamda ve bugün 55 gün olacak
-
Hatta 52 kişiyiz yanlış oldu
-
mülakata giren 52 den azdır hocam.İİBF'den 3-4 kişi yoktu diye hatırlıyorum.
-
Arayıp bilgi alan olursa lütfen paylaşsın arkadaşlar.
-
Hocam hukuktan 24 iibf den 28 kişi hak kazanmıştı mülakata girmeye hukukta herkes girdi gibi
-
Hukukta bir kişi mülakata girmedi, bir kişi de sonradan feragat dilekçesi verdi.
-
İİBF de de sadece bir kişi girmedi yani 27 İİBF 22 hukukçu kaldı. 49 kişinin gvs de bitmiştir herhalde de bekliycez artık gene. Herkes için hayırlısı olsun inşallah
-
O zaman 48-49 kişi filan girdi mülakata toplamda.Umarım süreç çok çok uzamaz.Az kişi gerçekten.
-
Aynen arayalım bence hemende ne durumda belki bir şey siylerler