İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu 13 kişi
-
Bugün muhakkak arayalım. Durum neymiş öğrenmeye çalışalım İnşallah. Yoksa bugün 79. gün daha da uzayip gider
-
Arkadaşlar ben aradım kurumu. Başkandan listenin gelmesini bekliyoruz dediler. Ama ne zaman gelir bilmiyoruz dediler. Lütfen herkes arasın biraz bunaltalim da belki bir şeyler çıkar
-
evet arkadaşlar bugün arayalım bilgi alan olursa paylaşsın lütfen.
-
@yatko bu güzel haber hocam.yani güvenlik soruşturmaları tamamlanmış ve iş başkanın imzasına kalmış demek oluyor anladığım kadarıyla.bugün arayarak kamuoyu oluşturabiliriz.
-
@namı-diğer aynen herkes ararsa bir şeyler olabilir belki
-
İşkur 4 aydır açıklanmıyor umarım sizinki en kısa zamanda açıklanır.
-
@yatko Çok teşekkür ederiz.Başka arayan oldu mu acaba
-
@hukukcuuu rica ederim. Diğer arkadaslarda lütfen arayın bugün bu kadar arama olunca belki başkana bile gider. Şu kadar kişi aradı ne yapalım ne diyelim diye
-
Bu hafta umut var mı dostlar? Bilgi alabilen olursa lütfen bizimle de paylaşsın. Aramaya devam
-
Evet arkadaşlar hepimiz arasak biraz bilgi almaya çalışsak nasıl olur
-
@hukukcuuu aynen şimdi tekrardan aramaya başlayalım bence kaç gün oldu yeter artık
-
@yatko ben ulaşamadım siz konuşabildiniz mi?
-
@jesist yok bende ulaşamadım acmiyorlar ama yarın sabahtan itibaren sürekli arayalım sonuç çıkmayacak yoksa
-
Bugün tekrardan arayalım inşallah arkadaşlar. Lütfen herkes aramaya çalışsın bende hemen arıyorum inşallah. Baskı olmazsa sonuçta olmaz
-
@yatko Hocam bir cevap alabildiniz mi
-
Arkadaşlar bir haber alabilen var mı kurumdan acaba
-
Ben artık Hakimlik sonuçları bekleniyor diye düşünmeye başladım mülakat anında da sormuşlardı çünkü ona göre kazananları almayacaklar sanırım
-
Ben artık Hakimlik sonuçları bekleniyor diye düşünmeye başladım mülakat anında da sormuşlardı çünkü ona göre kazananları almayacaklar sanırım
-
@hukukcuuu muhtemelen öyle hocam. Çünkü giren bir kaç arkadaşa daha hakimlik bekliyormusun diye sormuşlar. Dua edelim de hakimlik bir an önce açıklansin inşallah
-
Arkadaşlar hakimlik mülakatları ne zaman yapılmıştı?