2018 Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolör İlanı
-
@genclerbirlikli @gökyeleli Meslek tanitiminda maas 4500 yaziyoda tahminim merkez uzmanlarla (5500) esittir. Siz ne dusunuyosunuz
-
@desertiger maaş 5500 civarında ankarada merkez uzman-müfettiş-denetçi-kontrol başlangıç maaşı aynıdır
-
@desertiger geçen sene 4500du zamlarla 5600 oldu. Merkez uzman yard ile aynı.
-
@desertiger gecen yılın maasina bakmissiniz maasi merkez uzmanlar ve mufettislerle ayni
-
90.9 a gelmedi, gelenlere hayırlı olsun.
-
Ben başvurmadım ama bazı arkadaşlar 2017 puanı dahil edilmemiş dedi doğru mudur ? İlanda sadece 2018 yazıyor diye.
-
Arkadaşlar mülakat yeri yazmıyor sanki bilgisi olan var mı ?
-
@prebish Stajyer Kontrolör sözlü sınavı; 09/04/2019-10/04/2019 tarihlerinde saat: 09:30’da Harbiye Mahallesi, Tavuskuşu Sk. No:18 Dikmen/Ankara adresinde bulunan Ankara Hâkimevi’nde yapılacaktır.
-
@wicksell teşekkürler
-
Arkadaşlar sıralamam kırklarda geç gitsem sorun olur mu ?
-
@bir-i̇ki sıralamayı nereden öğrendiniz , eğer bahsettiğiniz giriş belgesindeki aday no ise hocam o sıralama değil oraya bakarak geç gelmeyin
-
isim soyisme göre hocam sırlama onu baz alın
-
@maxmin hahahahahaha hocam ben onu Sıram sanmıştım :))) sagolun
-
@çıkmadıkcandan teşekkürler hocam
-
Arkadaşlar sıralama konusunda aday no olmadığına emin misiniz bende geç gidecektim biraz.
-
(Belgelerini şahsen teslim edeceklerin belge aslını ibraz etmeleri halinde sureti Bakanlığımızca onaylanacaktır. Belgelerini posta yolu ile teslim edeceklerin belge fotokopisi göndermeleri yeterli olup, sözlü sınava girmeye hak kazanmaları halinde sınav esnasında belge asılları ile karşılaştırma yapılacaktır.)
İlanda böyle bi uyarı vardı diploma götürmeyi unutmayın. -
@metehan bu konuda arayıp bilgi alan var mı acaba , botaş içinde aynı konu geçmiş ve boşuna taşımıştım hiç bakılmadı
-
Gençler hangi kanunlara bakalım ?
-
@maxmin Bilmiyorum hocam hatırlatmak istedim
-
@zencitarzan hocam anayasa idare ceza bak bir de kendi yönetmeliğine bak gir bence .