29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@selo123 2015 teki sapma çok iyiymis ya sınav çok mu zordu?
-
dolaysız vergiler subjektif vergidir aklınıza gelir vergisi gelsin. mükellefin gelir durumuna göre tahakkuk ve tahsil edilir. aynı zamanda sürekli nitelikli vergilerdir.
-
@mühlet, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@timuçin http:/ /gokhandag.blogcu.com/dolayli-dolaysiz-vergiler-ve-vergi-adaleti-acisindan-karsilastir/758253 şöyle bir makale var hocam
Yqni cvp ne
-
@sikilaccisamatha gördüğüm kadarıyla 80 bandında yığılma olacak
-
Soru dolaysız vergilerin özelliklerin biri değildir şeklindeydi. Yanlış seçenek objektif olması
-
@rootofallevil kurumlar vergisi kafamı karıştırdı artan oranlı değil sabit oranlı
-
@rootofallevil bende objektif yaptım ama artan oranlı olması şıkkı doğru çıkarsa şaşırmam gelir vergisi üzerinden yorumladık soruyu
-
ÖSYM'yi aradım sorular yayınlanacak mı diye telefonda konuştuğum kişi bilmiyorum bize bilgi vermiyorlar dedi.
-
@kafdağınınarkası hocam dolaysız vergiler subjektiftir. Bence tartışmaya gerek yok
-
@kafdağınınarkası için rahat olsun hocam yorum gerektiren soru değildi. 4T, cengizhan doğruyol, pareto birçok kaynak çözdüm dolaylı vergi objektif dolaysız vergi subjektif diyor
-
@gossen, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@kafdağınınarkası hocam dolaysız vergiler subjektiftir. Bence tartışmaya gerek yok
Peki veraset ve intikal vergisi sürekli midir?
-
@gossen valla dostum kafam karıştı yanlış yapmış olabiliriz
-
@sikilaccisamatha soru iyice curcuna oldu acaba hangisi özelliğidir diye mi soruyordu
-
@sikilaccisamatha konusu süreklidir, servet
-
@gossen Gelir harcama kriterine göre; belli bir dönem içerisinde (genellikle takvim yılı veya hesap dönemi) gelirin düzenli ve sürekli olarak elde edilmesine ilişkin işlemleri vergilendiren vergiler dolaysız, buna karşılık, mülkiyetin el değiştirmesi, üretilen bir malın alış-verişe konu olması gibi harcama işlemlerini vergilendiren vergiler ise dolaylı vergilerdir. Alıntı.
-
@gossen dolaylı objektf dolaysız subjektif gelir vergisi ve kdv yi düşünün tartışılması cok saçma
-
@kafdağınınarkası artan oranlı olabilir mi diyordu, artan oranıdır mı diyordu?
-
Sıkıntı kurumlar vergisi artan oranlı değil sabit oranlı cevap artan oranlıdır olan şık gibime geliyor gitti bir soru daha
-
@mühlet Arkadaşlar benim bu soruma da bi el atsak
-
@mühlet artan oranlıdır diyordu