29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
Bana da 2 puan sapma geldi
-
@scrikss 75 doğru puan 77.992 tam üç sayılmaz gerçi.
-
@güncelkaynak hocam nereleri güzel yaptında saptın merak ettim bana sapmasız neyse o gelmiş
-
@ir06 benimde ilk girişim hocam 80,66 puan geldi 353. Sıradayım işallah bu yıl alım olur
-
@güncelkaynak pelikan yayınlarında vergi hatalarını düzeltme yetkilisinin sadece müdüre ait olduğu yazıyor beni yanılttı . Tavsiye etmiyorum
-
@maxmin sizinki oldu mu?
Bana da 1.04 gelmiş sapmadan -
@elitnur öyle mi yazıyor cidden
-
@maxmin hocam anayasa hmk 7 , vergi 13. Diğerlerde ortalama işte. Gk gy bitirdi beni de.
-
@elitnur piyasadaki hangi kaynakta vergi dairesi başkanı yazıyo mesala. Varsa öle bi kaynak onu tavsiye edelim.
-
@rootofallevil oldu hocam çok şükür
@güncelkaynak demek ki vergi etkisi
-
@maxmin hocam benimde vergi 13 tü 4 dersimde yine 6/7 idi ama sapma gelmedi neye göre veriyolar anlamadım
-
@güncelkaynak evet malesef. Nurettin bilicide doğrusu yazıyor demişti arkadaşlar sanırım, ancak bence en doğrusu kanundan çalışmak , kendi adıma öyle yapacağım bundan sonra
-
Arkadaşlar vergi etkisinden dolayı sapma gelmiş diyorsunuz ama ben 14 te 13 yaptım tek yanlışım düzeltme yetkisi olan soruydu 1 puan sapmadan gelmiş ayrıca ceza sorusundaki 3 yılıda doğru yaptım neye göre oluyor bu sapma hiç anlamış değilim
-
@seldaunver valla hocam benim anladığım anayasa harici derslerden 7/7 yapmak ya da sistem kafayı yemiş doğruları görünce
-
@trkunc cezadan kaç doğrunuz var?
-
@güncelkaynak cezadan 5 doğru 2 yanlış
-
@trkunc benim de vergi 13/14 ceza da 6/7 lakin sapmadan nasibimi 0.19 ile almışım
-
@trkunc Benim de öle anlamadım hocam valla.dedim acaba ordan mı kaynaklandı ama o da değil .
-
@güncelkaynak bizim işimiz doğru kaynak aramak değil bir kaynak çıkarılıyorsa kanunda açık yazan bir hususu yanlış yazmamalıdır. O zaman her kaynak yanlış yazıyor diye kimse üzerinde durmasın yaptığı işin
-
Her Hayırdan Sonra Şer..
Her Şerden Sonra Bir Hayır..
Hayatın denklemidir.- OLMADI -