29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@gossen
Hayır kardes ben iibf mezunuyum -
@tekin24 hocam ben öncüllü 1 2 3 diye hatırlıyorum.ve kuruluş kanıtı getirebilenş soruyor diye hatırlıyorum
-
@tekin24 öncüllüydü sanki
-
@toranj
Siz adliye girdiniz mi -
@tekin24
Cok iyi hatırlıyorum d sıkkı yaptım -
@tekin24
Ben iibf muzunuyum kardes -
@mr-aday açık kabül gerekiyorsa kabulün gönderildiği an oluyor öyle yaptım hocam diğerleri çok saçmaydı
-
@mühlet hocam o sene hukukçu kısmını doldurmadılar. eğer doldursalardı iki hukukçudan biri mülakatı geçecekti. ama mesela 300 e yakın kişiden 40 kişi yi doldurdular iibf den sanırım. hukukçu kontenjanından kendileri açısından dar bi sayıdan seçim yapmak istemediler diye tahmin ediyorum
-
Açıklamayıcaklar heralde bugün olmazsa hiç olmaz Offf
-
@tekin24 hayır hocam iibfliyim ben .siz adliye de girdiyseniz hatlar karışıyor olabilir
-
@toranj
Kardes bende iibf liyim sadece idariye girdim -
@tekin24
Hatta borclar hukukunda hic öncüllü soru yoktu -
@tekin24 siz yanlış hatırlıyorsunuz o soru öncüllüydü hatta bende 3. Soruydu eminim
-
@tekin24 o soru öncüllüydü
-
@ubeyde
Peki arkadaslar acıklansın bakalım -
Kurtuluş kanıtı getirme/getirememe sorusu öncüllüydü hatta tek öncüllü soruydu.
-
@kemankeşş ya arkadaş ne zormuş bi soru açıklamak hersene gittikçe bu sınav sürecindeki işlemler uzuyorda uzuyor. herbir sonraki sene durmadan bişeyleri erteliyolar. neden güzel ülkemde hiçbişey net degil
-
@ubeyde kesinlikle, sınavı yaptığın günün akşamına açsan soruları neyin eksilir olmuş bitmiş sınav.
-
@ubeyde sınavlara gir çık gir çık panik atak oldum
-
Arkadaşlar , ben de size bir şey sormak istiyorum bir dahaki idari hakimlik sınavı ne Zaman olur acaba 2019 yılı için de olur mu ?