29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@tekin24 hocam ben onda bi şüphelendim ama zaten bu ikisi doğru kabul eden şık yoktu
-
@toranj
Nasıl yani anlamadım -
@tekin24 siz adli yargı borçlar sorusundan falan mı bahsediyorsunuz?
-
@toranj Kabul ile öneriyi karıştırmıyorsunuz değil mi? Kelime oyunu fazlası ile vardı
-
@tekin24 taşınmaz malikinin kurtuluş kanıtı da yok sanırım
-
@tekin24
Kurtulus kanıtı olanı soruyo olsaydı dediklerimde oluyodu cok baktım sorunun köküne -
@mr-aday hocam elbetteki emin değilim ama çok döndüm o soruya.
-
@ubeyde
Kurtulus kanıtı yoktu sıklarda özellikle baktım tasınmazlardad kanıt olmadıgını da biliyorum -
@sikilaccisamatha evet doldurmuyor, bu sene doldurur inşallah ama sanmıyorum. Adli yargıda da dolmuyor
-
@tekin24
Pardon olmayanı soruyodu -
@tekin24 siz yapı malikş kurtuluş kanıtı getiremez ama diğerleri getirebilir mi diyosunuz hocam . ona göre cevaplayayım
-
@toranj
Evet -
@kafdağınınarkası aman millete bakma herkesin kendince fikri var. Süreci bilen mi var. Perde arkasında ne var kimbilir.
-
Hatlar birbirine dolandı en iyisi ösym yi beklemek umarım kaymakamlık sınavında olduğu gibi açıklanır sorular.
-
@toranj
Hatta cok iyi hatırlıyorum sorunun kökünün altını cizdim -
@tekin24 hocam 1. de yapı maliki, 2. de taş ev, 3. de adam çalıştıran vardı ve zaten seçeneklerde 2 ve 3 ü kabul eden yoktu hocam
-
@toranj bu soruda getirebileni soruyordu ben öyle hatırlıyorum?
-
@toranj
İyide kardes sok öncüllü degildi -
@tekin24 siz adli yargı borçlardan bahsediyorsunuz sanırım
-
TBK Md.11: "Hazır olmayanlar arasında kurulan sözleşmeler, kabulün gönderildiği andan başlayarak hüküm doğurur.
Açık bir kabulün gerekli olmadığı durumlarda, sözleşme önerinin ulaşma anından başlayarak hüküm doğurur."