29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@ïfeelgood kesinlikle daha çok güçlendirip tecrübelendiriyor ayırt edebiliyoruz insanları o toyluğu üstümüzden atıyoruz böyle böyle..
-
200 kişi alsaydınız ya sayın bakanım. ne güzel hep birlikte mülakat salonu önünde çay içerdik birlikte ihtiyaç asla bitmez ama nedense burası örseleniyor. avukatlıktan geçişlere aşırı kontenjanlar verildi geçen yıllarda
-
Daha önce mülakata kalan var mı arkadaşlar. Bilgi verebilir mi
-
@ulubey tebrik ederim hocam
-
@frekoza06, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@mac ooo çok iyi kardeş. Benim de 25 64 19.olmuşum
Tebrik ederim darısı mülakata insallah. -
@lion oldu hocam
-
Şimdi bu puanımız mülakatta Bi işe yarayacak mı? Sadece mülakat puanıyla mı olacak
-
@kenan mülakattan 70 alırsan kazanırsın kardeş, buradaki puanın ve sıralamanın hiçbir önemi yok..
-
@mac sağol hocam
-
Dostlar hayırlı uğurlu olsun. Maşallah 4. sırada yer alarak mülakata hak kazanandan 290. sırada olana kadar hepsi buralarda. Aşağı yukarı 50 kişiye yakın mülakata kalan arkadaş tespit ettim. Umarım bu arkadaşlarımız mülakat aşamasında da aynı başarıyı gösterirler. Allah utandırmasın, yolunuz açık olsun. İnşallah bir çok hakim adayı şu an aramızda yer almaktadır.
-
Mülakat tarihleri ne zaman belli olur arkadaşlar
-
İyi aksamlar arkadaslar 22 60 ile 164. Oldum bende
-
24, 56 ile 331. Oldum maalesef.. Son treni kaçırdık bundan sonra yardımcılık başlar... Yüksek alımlarla iş yükünü azaltamadılar yardımcılıkla çözecekler 3 hakimden 1ine yardımcı verseler önümüzdeki aylarda güzel kontenjanlar bizi bekliyor... Ayrıca burada ne zaman birşey yazsam beni taşlayan kesim sözüme geldiniz değil mi? 60 alan yapanlar paçayı zor kurtardı
-
2013 ten bu yana istikrarlı bir yükseliş var
2013 67.90
2014 75.13
2016 75.31
2018 79.70
Ha gayret 2019 da bu iş olacak inşallah -
@vm_yilmaz ben sizi hatırlıyorum burada, size de gelmediyse ben uzulmeyeyim
-
@rootofallevil benim de ilk girişim 77 aldım, ikinciye kaç olur , ne zaman olur
-
@ir06 ilk girişte 77 ise bırakmayın çalışmayı mutlaka olacaktır. Sınav ne zaman olur bilmiyorum.
-
@ir06 pardon 79
-
@rootofallevil çok çalışmıştım ama
-
@ir06 benim de 2 soruyla kaçtı galiba borçlarda 2 soru öyle gitmiş mesela soruyu doğru okuyup doğru anlayıp nasıl yanlışı işaretliyorum anlamadım ya