29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@minikistan aynen bende bunu söylemeye çalışıyorum 70 e ineceği kesin belli olmaz belki daha da düşecek çünkü anladığım kadarıyla herkesin bu sınavda kafası karmakarışık olmuş...herkes şokta
-
@askah kesin dogru dediğim yanlış emin olmadığım dogru çıktı hayrlısı
-
@askah Bizde isteriz öyle olsun. Adli yargı sınavına giren arkadaşlara, avukatlara yarar o dediği doğru sayıları. İibfliler, sbfliler malesef öyle kolay mülakatlara kalamıyor.
-
vergideki iki soru için görüşler:
-
ne vergi testi çıktı arkadaş. ulan izaha davet niye sormadınız? o kadar çalıştık. mis gibi değişiklikti
-
Bahsedilen sayfaya baktım harbi 76 dogru demis hatta ss ya göre 80 84 arası puan demiş. Bu tahmin benim işime yararda realistte olmak lazım 76 alan biri 80 84 puan demis 84 le kapasa nasil olacak matematigim almadı?? Nasıl bir sapma hayali var?
-
@dzndr 2 tane dogrumuz var onuda iptalinin pesindeler
-
Kuru kuru ya hatalı demek olmuyor kimse itiraz etti mi millet koyun gibi
-
@minikistan benim ikisi de yanlış ama bunlara dair beklentim kalmamıştı. baktım kendisi doçent
-
@dzndr benimde cezada 3 yıl sorusu yanliş 1 yil yapmstm hemen sonuçlanmıyormus bi arkadas yazdiydi 1 yıl buluyormus
-
@minikistan saçma nedenleri bahane ediyorlar onlar yüzünden sorular iptal olursa eğer varsa hakkım haram olsun onlara
40 yılın başı bir sınavım güzel geçmiş illa gelip içine edecekler -
İTİRAZ eden oldu mu vergide hata sorusuna ve Ceza daki 3 yıl sorusuna
-
@dzndr, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
vergideki iki soru için görüşler:
Dolaysız vergi sorusunun hatali oldugunu ilk soyleyen benim.zira Veraset ve intikal vergisi de dolaysız bir vergi olmasına karşın sürekli bir gelir unsuru değildir
-
@rootofallevil 4 soru var itirazi konusulan 3 ünü dogru yapmisim ucu ucuna kazanma durumum var 3 ü iptal olsa bir çuval incir berbat olur
-
24 -50. Bir sonraki seneye yerimi alayım.
-
@hakeriaa Gerçekten itiraz oldu mu acaba şu 2 soruya gerçekten merak ediyorum:
Şart işlem sorusu - 3 yıl 1 yıl sorusu?
-
@nocomment999 facete itiraz eden olmus ama ne kadar dogru bilinmez bu 22 Ocak sonuçlarına etki etmiyor zaten
-
@minikistan gecikme faizi, 3 yıl ve dolaysız vergi soruları benim de doğru hocam o sorular iptal edilirse ben de sınavın iptali için dava açacağım millet yapamadığı her soruya hatalı diye itiraz ediyor ya çıldırmak üzereyim
-
Ceza daki 3 yıl sorusuna itiraz edildi mi
-
@rootofallevil sakin 22 sine kadar sonuclanmaz kazanılmış hakta geri alınmaz