29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
Ben sabah 7.30 da nöbeti devralacagım insAllah
-
00.00 22 ocak Hadi insAllah hakkimızda hayirlisi olsun .
-
.İnşaallah öncelikle hak eden arkadaşlarımıza sonra inşallah feraset, izan ve irfan sahibi kişilere bu meslek nasip olur.inşallah vicdan sahibi, hakkı gözetmesini bilen yalnızca hak için mücadele edebilecek yürekli insanlara nasip olur.Bir gün hesaba çekilebileceğini o an gelmeden bilen arkadaşlarımıza nasip olur.en azından Hz Ömerin adaletinin tozuyla hükmedebilecek kişilere nasip olur.
-
@frieddmann Amin 🤲
-
Rüyada 111. Oldum
-
Hayırlı sabahlar günaydın herkese. Son birkaç saat güzel sonuçlar almak dileğiyle
-
Forumdan cok kisinin iceride olacagini umdugum bir gunun sabahina uyanirken...herkes icin hayirlisi olsun.
-
Her şeyden önemlisi de, bugün şurada sanalda olsa iki kelam sohbet ettiğimiz arkadaşlarımızdan bazıları 3-5 ay sonra hakim olacaklar. Kutsal bir vazifeyi yerine getirecekler, kişilerin hayatlarının nasıl devam edeceğini tayin edecekler. Çok güzel bir söz vardır: Adalet salt hukuk kuralları ile tayin edilmez, vicdan bütün hiyerarşinin üstünde yer alır. Diyebilen ve vereceği kararlarda vicdanının sesine de kulak veren hakimler, hakimeler, savcılar olmanız dileğiyle dostlar.
-
Hayırlı sabahlar arkadaşlar, işte geldi çattı o gün
-
@mr-aday ben de 199 gördüm hocam
-
Ben rüyamda bile gormedim
-
Erkenden kalktık. Hayır dualarıyla beklemeye başladık. Sen nasip et Allahım.
-
Sınırda olduğumu düşünüyorum sapma etkisiyle belki girerim ama şu son saatlerde gelen anlamsız ve yersiz endişe bitiriyor insanı. "Cevaplar açıklandığında emin olarak doğru saydığım soruyu ya yanlış yaptıysam" telaşı
Hepimiz için hayırlısı olsun artık -
Rüyamda kâr yağmıştı güzel biseye işaret olur insallah kalbim dayanmıyor ben bakamicam baraji burdan bekliyorum
-
Fenerbahce gibiyim
-
Olmayacagi belli ama anlamsiz heycan var bayilicigim
-
Günaydın dostlar herkese.,
Güzel bir sınav ve bekleme dönemi geçirdik hep beraber. Bugüne kadar ki en güzel ve keyifli başlıklarımızdan birisi oldu burası. Güzel bir muhabbet, etkili bir dayanışma ortamı sağladınız birbirinize ve burayı takip eden tüm dostlara. Bu yüzden öncelikle hepinize tek tek teşekkür ediyorum herkes adına.
Diğer yandan bugün bir yarışın birileri için ilk aşamasının sonu ama aslında herkes için yeni başlangıcı anlamında bir gün.
Sınavı kazanan dostları mülakat telaşesi bekleyecek. Liste dışındaki dostlarımızı ise yeni bir sınav kavgası. Aslında herkes için kavga hiç bitmeden yine, yeniden başlayacak. Bu yönden sonuç ne olursa olsun, ne rehavete kapılın ne de yeise. Bu sınavda ilk 1000 içerisinde yer almış olan dostların hepsi benim nezdimde başarılıdır. İlk 300'e giremeyen dostlar bunun bilincinde olarak yeni bir sürece duraksamadan adapte olmaya çalışsın. Bu idealin peşinde olmaya devam etsin.
Adalet, bir ülkenin en temel harcıdır. Bunun tesisi için yürekten mücadele edenler ise o ülkenin en önemli savaşçılarıdır. Her şeyin telafisi vardır. Her şeyin ikamesi olabilir maddi dünyada. Ancak adaletin yerine konulabilecek bir olgu ve bir duygu bulunmamaktadır. Sizler bunun kavgasını veren güzel insanlar, bahtınız açık olsun her birinizin.
Güzel sonuçlar ve daha güzel günler görmek dileği ile.
Sonuçlar şimdiden herkese hayırlı uğurlu olsun dostlar. -
2015 te arladas 26 4 gy gk 25-10 ortak alan 30-5 idari yargi yapip 81 netle 86.193 ile 212.oldu son dakika paylasayim dedim heycan iyce artsin hepinize Allah yardimci olsun en cok ihtiyaci olan kazansin insallah
-
@krky, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
2015 te arladas 26 4 gy gk 25-10 ortak alan 30-5 idari yargi yapip 81 netle 86.193 ile 212.oldu son dakika paylasayim dedim heycan iyce artsin hepinize Allah yardimci olsun en cok ihtiyaci olan kazansin insallah
Vatana millete en cok faydali olacaklar kazansin insallah
-
Dün linklerde adalet Bakanlığı yazıyordu bugün yok neden?