29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@oa80 dalgamı geçiyorsun
-
@klckyahilal asıl bu millet mi alay ediyor şu netlere bakarmısın hakimlik kaymakamlık sayıştay hangi sınavda tarih boyunca yüzde 82 puanı geçmiş bu arkadaşlar da 70 kişi zaten standartla 82 i geçiyor e liste belli o zaman.
-
bence facebook u buraya bulaştırmamalıydınız. çünkü manipüle edildi bence liste. az öz ama bu forumdan bi tahmin olurdu
-
@toranj size katılıyorum netini puanını söylemek isteyen zahmet eder kayıt olur buraya yazar
-
@rootofallevil haklısınız. peki 2016da puan paylaşımları nasıldı. sanırım siz o yılda girmiştiniz
-
@oa80 geçemezlermi ? Benim ilk kurum sınavımdı şükür iyi gecti bekliyorum birşeyler ama yinede insanlar çalışmıştır yapmıştır ki bu sınava 1 yılı aşkın süredir çalışan insanlarda var biliyoruz. Sizin dediginiz gibi belki arada yalan söyleyenlerde vardır ama en nihayetinde tahmin .... Sonuçlar açıklandıgında hepimiz görücez. Çalışan hak eden mülakata kalır inşallah
-
@kubra111 benim de 21 - 54 ama puan nasil hesaplanıyor bilmiyorum. Yardımcı olur belki diye yazdım.
-
@toxiem google dan hesaplama siteleri var ordan hesaplayabilirsin
-
@toxiem tamam eklerim sağolun. 75.71 yapıyor puanınız
-
Doğruyu söylemeyecek olan buraya üye olsa da manipüle edebilir. Bana göre insanların arkadaşlarının puanlarını yazdırmasında da bir sakınca yok. Ne yapsak tam sonucu bulamayacağız zaten.
-
memuriyetten çıkarma sorusuna dair hala şüphem var. kaynak kemal gözler
-
@dzndr bunu kaynak gostererek itirazda bulunun hocam
-
@dzndr aynen hocam buna göre itiraz edilsin ben ankarada değilim olsam hemen giderdim
-
@kafes66 ankara'da olan birisi itiraz etmeli hocam. ben de değilim
-
@dzndr doğru sayısı kaç peki söyleyebilir misiniz ?
-
@oa80 ysk 82 ile kapatti dguy 83 ile kapatti
-
Gitti garanti dediğimiz subjektif işlem.ya off
-
@kubra111 o zaman bu forum var mıydı hatırlamıyorum sonra üye olmuştum.
-
@ens01 benim sınırda ya 26 - 54. bu soru yanlış mesela gecikme faizi sorusu da yanlış. hadi o soruda az şüphem var ama bu sorudaki şüphem daha çok. yine de bilemiyorum
-
@kubra111 hocam arkadas sunu aldı bunu aldiların cogu 80 ustu bi gariplik yok mu?