29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@askah aynı anda benzer şeyleri düşünmüşüz. Hocam toplamda mı 60-65 mi ? KEŞKE ama ne bileyim olucu durmuyor.
-
Gk-Gy 24
Alan 53Başka bahara gibi gözüküyor. Elimden geleni yapmıştım.
2 tane hatırlamadığımı yanlış kabul ettim(sanki yanlış gibiler )
Tartışmalı sorular iptal olma ihtimalli olanlar zaten yanlıştı benim. Bellki değişirse bir ihtimal
Sıralamaya ekleyin beni
Herkesin hakkında hayırlısı.
-
@askah ütopik bir yorum olmuş 3000 kisi girmeyecek mülakata 300 kisi girecek
-
- Girişim yine hava aldık belli millet sınavı parçalamış bol şans arkadaşlar
-
@hakeriaa kaç bekliyorsunuz ki? 4 kez bıkmadan iyi girmişsiniz
-
@askah Dostum burası idari yargı grubu .
Adli ile karıştırdınız galiba -
80 geliyor ama bir işe yaramaz kpss A ve kaymakamlık sınavlarına çalışmaya başladım bile bu sınavdan bize ekmek yok anlaşılan hak eden kazansın
-
@hakeriaa 80 mi moral bozmak icin mi yazıyorsunuz 80 lerin bir çogu standart sapma etkisiyle mulakata kalacak 80 altindakilerin bile umudu var
-
@askah alan net sayısı mı bu 60-65? Toplam net sayısı 80 den aşağı düşmeyecek bence.
-
Hocam totalde 80 puan 3 puanda standart sapma dahildir zaten
-
Peki arkadaşlar sizce 60 20 girebilir mi sıralamaya ne düşünüyorsunuz baraj konusunda bir fikriniz oluştu mu ? Herşey gönlünüzce olsun
-
Alandan 60 yapan şimdiden mülakata hazırlanmaya başlasın
-
Sapmasiz puan 79.58 bu hesaplama sistemi doğruysa 20/58 e ihtimal var mı tecrübeli arkadaşlar?
-
@eren511 hocam ham puanınız zaten 81,84 büyük ihtimal kalırsınız mülakata.
-
55 / 20 ihtimal var var
-
Alan ağırlıklı toplam 80 net sizi mülakata sokar ama bu ağırlık en az 25-55 şeklinde olmalı
78 veya 79 netin de şansı var ama dediğim gibi alan ağırlıklı olursa 21-57 22-57 21-58 gibi... -
Bilgi olsun diye yazıyorum.
Hakimlik kampının instagram sayfasında 76 doğrunun ihtimal olduğu yazılmış. Girip bakabilirsiniz. Hatta sonra hoca da yinelemiş gibi. Ama bu bir tahmin sonuçta
Standart sapmalar neler yaptıracak bakalım.
-
Cevaplayan bütün arkadaslara çok teşekkür ediyorum kusura bakmayın sorma sebebim netlerin çok yüksek yazılmasında n dolayı bir kaygı durumu oluşuyor inşallah emek verenlerin karşılığını aldığı bir sonuç olur
-
@nocomment999, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
Bilgi olsun diye yazıyorum.
Hakimlik kampının instagram sayfasında 76 doğrunun ihtimal olduğu yazılmış. Girip bakabilirsiniz. Hatta sonra hoca da yinelemiş gibi. Ama bu bir tahmin sonuçta
Standart sapmalar neler yaptıracak bakalım.
Düzeltiyorum hakimlik akademisinin instagram sayfası*
-
@nocomment999 biz de öyle olmasını çok isteriz tabi neden istemeyelim ama bizim minik listemiz de ortada yani