29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@gbaydar tebrikler, kolay şey değil. Bu tarz hikayeler duyunca kendi hakkımdan feragat edesim geliyor
-
@gbaydar yaş 33 den yaş 34 e hocam bu yaş olayı kalkmaz mi dersin bi kaç seneye
-
Gittikçe sıralamam düşüyor
-
@klckyahilal siizin netiniz kaç listede yoksunuz galiba
-
@vi̇nni̇e-jones bana sorarsanız olması gereken yaş sınırının yukarı çekilmesi. 45 yaşında avukat hakim olabiliyorsa smmm’lik yapmış adam da vergi mahkemesinde hakimliği çok da güzel yapabilir. Ama bunlar bizim karar verip öngöreceğimiz şeyler değil. O sebeple hayaller içinde yaşamaktansa gerçeklere bakarak hareket etmeyi tercih ediyorum
-
Arkadaşlar bu liste gösteriyor ki bu sınav çok yüksek kapatacak eğer yalan beyanda bulunmuyorsalar. benim 60 20 gittikçe ümidim azalıyor
-
Evet arkadaşlar işsizlik sonucu yaptığım araştırmalarımı paylaşıyorum Üşenmeden kaymakamlık forumunda ki listeye bir baktım 239- kişilik ankette 135 kişi 70 üstü puan yazmış.
28.000 başvuru vardı sınava yanılmıyorsam. 25.000 girse sınava,bu kadar insandan yalnızca 237 kişi 70'i geçmiş.(372 kişi 70 puanı geçmişti sınavda)
2016'da hakimlik sınavına 25.000 kişi girdi. Bu sınava yaklaşık 13-14 bin civarı yani 11.000 kişi eksik girdi.
O sınavda 300. kişi yaklaşık 82 puan civarı aldı.
Tam 11.000 kişinin eksik girdiği sınavda yığılmanın da genelde 77-78 doğru civarında olduğunu düşünürsek sapmanın da etkisiyle, sınavın 80-81 puan civarında kapatacağını tahmin ediyorum yani yaklaşık 77-78 doğru civarında, bu doğruların çoğunluğu alan olan örneğin 23-56//22-57 //21-58 gibi sapmanın etkisiyle mülakatı görecektir diye tahmin ediyorum.
Mantıklı değil mi? Sizce de. -
@kubra111 beni de ekleyin şifremi unutmuştum anca giriş yapabildim:))
Gy-gk 27-3
Ortak alan 31-4
İdari 28-7 -
@revenge çok güzel açıklamışsınız ve gayet mantıklı tespitler
-
Ek olarak bu sınavada hava şartları başta olmak üzere başka sebeplerle giremeyenler oldu
-
@kubra111 Alan 58D gk gy 23D( 2 tane de belirsiz)
-
@minikistan Hocam sınava gerçekten hazırlananlar için hava durumu çok etkili olmamıştır. En azından ortalamaya etki edecek kadar değildir.
-
@revenge bir tanıdıgım köyde ücretli ögretmenlik yapıyordu yollar kapandı sınava giremedi mesela benim girdigim sınavda da bos yer vardı
-
@minikistan benim sınava girdiğim sınıfta da 5 kişi yoktu.
-
2016 sapmasız puanım 77,640 sapmalı puanım 80,996 sıralama 515
-
@revenge inşallah
-
@kubra111 yok varım ama başka kullanıcı adı kullandm
-
@revenge 80 altı kapatmayacağı kesin..
-
@ïfeelgood 80 altı kapatmazsa 78ler filan sapmayla girer sıralamaya
-
@ïfeelgood puan olarak imkansız katılıyorum size.