29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@yemre48 Arkadaş kaynak sordu bende kendime göre cevap verdim.isterse alır kimseyi zorlamadım. 8 yıldır Vergi Müfettişiyim okumadığım kaynak yoktur vergiden, sınava göre hazırlanmış en iyi kaynak o geldi bana onu söledim.uzatmaya gerek varmı?
-
@seldaunver inşallah olur valla sudan çıkmış balığa döndüm resmen napcam diye düşünüyorum , olur mu olmayacak mı sınav bir daha bilemiyorum
-
Hocam anlamadım nedir bu sapma 4 ders full 1 puan nedir ya
-
@trkunc hocam canınızı sıkmayın enteresan bir sınav oldu
-
2016 da 49 alana 4 puan sapma gelmişken 59 doğruya 1 puan çok ilginç
-
Sınav çok mu kolaydı yoksa zor muydu bilemem fakat kesinlikle bugüne kadarki en kalitesiz hakimlik sınavıydı. Facebookta grupta gördüm 1 alan sorusu 1000 kişi oynatmış böyle sınav mı olur ya! Sapma desen yok kimine - puan gelmiş...
-
@kafes66 hayırlısı olsun diyorum ama söz geçiremiyorum kendime İstanbul’da guy’um 2 çocuğum var ço büyük fedakarlıklarla hazırlandım herşey boşa gitmiş gibime geliyor
-
@rootofallevil size gelir diyordum bende lakin nasip
-
@rootofallevil, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
Sınav çok mu kolaydı yoksa zor muydu bilemem fakat kesinlikle bugüne kadarki en kalitesiz hakimlik sınavıydı. Facebookta grupta gördüm 1 alan sorusu 1000 kişi oynatmış böyle sınav mı olur ya! Sapma desen yok kimine - puan gelmiş...
*adli yargı mezun sınavı
-
@trkunc hocam gerçekten büyük başarı sizinki üzülmeyin inşallah gene ilan gelir o zaman daha dikkatli çözeceğiz bu sınav zor değildi rahat 60 yapılırdı lakin dikkat gerekiyor inşallah öbür sınava yaparsınız
-
@dzndr hocam vergide bilici vuk matrah justice kaynaklarım.
-
@kafes66 sınav anındaki dikkat eksikliği biraz da hocam, borçlarda 2 soru öyle gitti halbuki çok emindim ama beyin işte güzel oyun oynamış o esnada
-
Arkadaslar cevap anahtarına bakayım dedim ortak alandan normalde 29 doğru olması gerekiyordu 30 çıkmış ve Şart İnşai sorusu ben sadece şart demiştim ama şart inşai işaretlediğim görülüyor
-
Arkadaşlar puanları derlemeye toplamaya çalıştık link içerisinde görebilirsiniz.
https://www.tercihiniyap.net/ozel-haber/idari-yargi-hakim-adayligi-kac-dogru-ve-kac-puanla-kazanildi-h6571.html -
@efe_yakup 81 dağılımı nasıl hocam
-
@rootofallevil oluyor hocam benimde öyle çok sorum gitti kısmet artık daha dikkatli olmak lazım acele çözünce böyle oluyor. Diğer sınavda inşallah yaparız
-
@kafes66 inşallah hocam sağolun eminim herkes çok emek vermiştir nasip değilmiş birdahaki sefere inşallah sizin durum nedir kazanmıştınız sanırım
-
@kafes66 bir hatayı da gygk ile başlamakla yaptım matematik sorularına hırs yaptım çözecem diye çok vakit öldürdüm orda "ulan deli manyak alandan başlasaydın ya taze kafayla" diyorum kendi kendime de ne çare
-
@rootofallevil suan kendimi gordum bu satırlarda:) sirf gk gy yi yapacam derken rehavete kapildim sinavi heba ettim 76 ile üzülerek noktaladim bu sınavı da.ama osym guzel taktik uyguluyor bunu gordum başta sarsıyor insanı sonra yap yapabilirsen diyor
-
@olursaolur hocam hakimlik özelinde söylüyorum gygk nin hiç önemi yok. Baştan sona tarihi iyi tekrar eden en az 20 yapar. Asıl önemli olan alanı iyi yapmak min 60 doğruyu yakalamak