29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
27 55 ile olmadı iki soruyu yanlış işaretlemişim optiğe
-
@yemre48 sapma geldi mi size yoksa negatif getirisi mi oldu?
-
kazananlar vergi konusunda kaynaklarını yazarlarsa benden dua alırlar. dua alan da yıkılmaz hani
-
Maşallah forumdan iyi başarı var gerçekten
-
@ir06 sapma 0.9 gelmiş demekki 14bin kişinin ortalaması 75 falan olmalı ki ortalamadan 1 puan sapmışım
-
@dzndr vuk un bizzat kendisi . hiç bi kitaba bakmadım. son hafta da bakabilseydim 4 yanlışım çıkmazdı. diğer dersler için de kanundan şaşmayın
-
@dzndr sadece kanunu oku 2 gününü almaz 14 soru
-
@rootofallevil benim de öyle o şekilde 4 5 soru var
-
@rootofallevil hocam puan 81.05 sıralama 321
-
@yemre48 kötü olmuş ya gky 1 eksik alan 1 fazla olsa kazanırdın heralde
-
@vm_yilmaz hocam yardımcılıkla ilgili bir bilginiz var mı alımı olur mu
-
@dzndr ben tvsyi çok kasmadım pek soru gelmiyor diye herhangi bir kaynaktan bakabilirsiniz ( ben paretodan çalıştım) Vuk içinde nurettin biliciden çalıştım 2 yanlış çıktı yanlışlardan biri müdür başkan sorusuydu kitapta vergi hatalarını müdür ve başkan düzeltir diye net bir cümle vardı sınavda da gözümün önüne geldi ama sorularda hep müdür geçiyor diye müdürü işaretledim yani kitaba güvensem 1 yanlışla vergiyi kapatabilirdim. Soru bankası olarak da justiceyi ve çıkmış soruları ( konsensüs) kullandım
-
@rootofallevil evet hocam o şekil kazanırdı devlet memurlarının yargılanması sorusu ile davadan feragat sorularını yanlış işaretlemişim asıl onlar yüzünden olmadı
-
Ben 81 doğru ve negatif sapmayla kaybetmiş olmayı hala kabullenemiyorum.
-
@sbf1983 çok sağ olun hocam allah razi olsun inşallah
-
Negatif sapmayı da anlamıyorum hiç verme daha iyi ya da 0.5 ver en azından
-
@dzndr pelikan yayınlarının Vergi hukuku atlasını tavsiye ederim kardes.
-
Bana 2 puan sapma gelmis
-
3 puan sapmada bana geldi ama bi işe yaramadı.
-
@güncelkaynak idaride duyduğum en yüksek sapma şu ana kadar.