29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@efe_yakup bu nasıl oldu hocam üzüldün gerçekten canınız sağ olsun
-
@kafes66 24 gky 31 ortak 26 idari
-
@ulubey teşekkür ederim hocam, şoku atlatamadım hala inanın, ben de anlamadım.
-
@geliruzmanı07 bazıları diyor bu puanla mülakat puanının ortalaması alınacak ondan dolayı sordum. Sağolasın
-
81,05 puan geldi sapma konusunda puanın tekrar hesaplanması İçin itiraz dilekçesi gönderdim değişme durumu olur mu sizce üstadlar
-
@rootofallevil Hocam ben de aksine tam tersini dusunuyodum aynı doğru sayısı oldugu halde gk gy den daha çok doğrusu olana daha yuksek puan gelmis garip ama boyle
-
@yemre48 doğrular 27 27 28
-
@ecem hocam herkes için tek tip bir çalışma şekli olmadığını düşünüyorum. Daha iyi öğrendiğinizi hissettiğiniz çalışma sistemini kendiniz tespit edip ona gore hareket etmek doğrusu olur kanımca. Ama benim bütün sınavlarda kullandigim 2 yöntem var. Sonucu hep başarılı oldu Allah'ın izniyle. Birincisi sınava son 2-3 ay civarında çalışmak. Tabi temelde önemli denebilir burda ama uzunca bir süre hep aynı tempo yakalanamiyor. Sinava yakin son sürat gazla çalıştım hep. Ikincisi de soruları cevaplarına bakarak sirf konu okur gibi okudum. Sadece denemeleri normal sinavda gibi cozdum. Farklı olarak diyebileceklerim bunlar. Faydası olur inşallah..
-
Kazanan arkadasları tebrık edıyorum benımkı maalesef bekledıgım gibi olmadı.Sonuclarda acıklandıgına gore en bastan baslama vakti ,umarım mayısta bır sınav daha gelır...Kazanan arkadaslarımızın mülakatta basarılı olması hepımızı sevındırır.Allah yardımcınız olsun,aynı heyecanı bize diğer sınavda yasatsın
-
@mülkiyeli5561 kazandınız mı sınavı?
-
@rootofallevil evet nasip oldu...
-
@kendinehakime amin inşallah gönlünüzce olur
-
Tercihiniyap olarak şunun nedenini anlamakta güçlük çekiyoruz: Burada ekip olarak Themis grubunun hem kendilerinin hem de kitaplarının kaliteli olduğundan defalarca konuştuk, bahsettik. Bizatihi ders aldığım hocanın da Anayasa ve İdare Hukuku konusunda ne derece fark yarattığını hep söyledim. Ama nedense bizimle her daim temasını facebook grubumuz varken sürdüren, zaman zamanda fikir alış verişinde bulunan Kaymak kardeşler, TY site olunca düşman kesildi. Malumlar netin linkini kendi elleriyle sitelerinde paylaşan bu Kaymak tabaka, biz yazının altına link attığımızda dahi siliyor. Paylaşım yaptığımız şey: İdari Hakimlik sınavıyla ilgili derlenmiş, toplanmış sonuç bilgisi. Amaçları ne ise bundan sonra bizde Kaymak kardeşlerle ilgili veya kitaplarıyla ilgili paylaşımları sitemizden kaldıracağımızı bilmenizi istiyoruz. Kusura bakmayın burada belirtmek istedim.
-
@yemre48 hocam ben ilk defa bir sınavda sapmanın negatif etkisi olduğuna sahit oldum. Bu konuda fazla bilgim de yok. Fakat müspet bir sonuç cikacağini sanmiyorum.
-
Arkadaşlar heyecandan sonuçlarıma yeni bakabildim bende kazanmışım
-
@efe_yakup bende sanmıyorum ama 0,3 puanla kaybedince denemek istedim yoksa sapma neye göre hesaplandı onu bilemiyorum
-
Arkadaşlar benim olmadı, ha zaten idariden pek umudum yoktu ama adliyi bekliyordum. Hayatımda ilk defa bir sınav beklemediğim gibi geldi, sadece emin olduklarımı hesaba katmama rağmen benim hesabımdan 5 alan sorusu eksik geldi adlide. Zaten oradaki barajı da duymuşsunuzdur:74,3... Haliyle onu da kazanamadım. Yaşadığım en büyük hayal kırıklığı bu oldu. Foruma veda edeceğim, artık dayanamıyorum bu streslere. Kazanan arkadaşlarıma da başarılar diliyorum inşallah mülakatı da geçerler.
-
@efe_yakup netler güzel ama nasip değilmiş hocam üzülmeyin
-
@mühlet Büyük Geçmiş olsun. Bir süre dinlen istersen. Veda etmene gerek yok.
-
@yemre48 sıralama kaç hocam sizin