29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@ir06 Yaşlı Kurtlarla yarışabilmek için Tek Seçim yapılmalı o yüzden.
-
@suigeneris anlaşıldı
-
-
Arkadaşlar idare de subjektif sorusuna itiraz edildi mi? Sizce de sorunun iptali gerekir mi? Ucu ucuna kaybedenler için bir umut olabilir..
-
@av-22 Ben Soruyu Net bir şekilde doğru yapmıştım.
diğer öncül de İnşai olacaktı. Soru doğru hata yok ki. Bu Arada Büyük geçmiş olsun. -
Kemal Hoca'da yanılmıyorsam soruda hata olduğunu söylemişti ama bilmiyorum tabi, soru davalık oldu mu olacak mı orası bile belli değil.
-
Arkadaşlar düşmanlarınızı tanıyın. Bu kişi ve ekibi "hocayız" diyerek, her dönem her sınav açılacakmış gibi kurs açarak, fahiş fiyatlardan kitaplar satarak sizlerin üzerinden geçinen, zengin olan kişiler.Sizlerin durumunu umursamaksızın fotokopi konusunda da sizleri aleni tehdit edecek kadar özgüven sahibiler. Bu ve bunun gibilere prim verip kazandırmayın arkadaşlar. Gerçekten en basit ve hafif tabiri ile şu şekilde bir yazı yazabilmek ayıptır.Bir gencin geleceği ile oynamayı övünç kaynağı olarak paylaşmak ise hangi vicdana sığar bilmiyorum....
-
@albertcamus Yanlış mı anladım acaba Kitap Linklerini paylaşan kişiye dava açılmış değil mi?
-
@suigeneris doğrudur hocam ve dahasınıda açmakla tehdit ediyor şahıs.
-
Yeni Gelişme Var. 1.600 KadroDan 100 idari hakimlik olacak. Sınav Yıl Sonu büyük ihtimal.
-
@suigeneris keske 200 olsa100 kesin m?
-
@suigeneris ayrıca 2 bin demiştiniz
-
@ecem 2.000 Talep edildi dedim. Sayılar değişebiliyormuş. Kaçı Adli- İdarî olacağıda değişebiliyormıuş. Yeni gelişme var diyede yaZarak olaya girdim. Hala 2.000 demiştiniz diyorsunuz.
-
@suigeneris Farklı kaynaklardan duymuş olabilirsiniz diye düşündüm.
-
@suigeneris, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
Yeni Gelişme Var. 1.600 KadroDan 100 idari hakimlik olacak. Sınav Yıl Sonu büyük ihtimal.
Sağolun hocam ogrendıkce bızımle paylasıyorsunuz. İnsallah Aralık'a kalmadan yapılır sınav
-
Haziranda olursa hatta 22 haziran gibi çok iyi olur ya
-
bu hakim yardımcılığından bağımsız bir gelişme di mi yoksa o sınavın da mı yıl sonu yapılması bekleniyor?
-
@rootofallevil 22 Hazıran gercekten cok ıyı bır tarıh Aralık 'a kadar mülakat tamamlanır insan ertelemekten yoruluyor hayatı ertelıyoruz sınavla beraber
-
@suigeneris Teşekkürler hocam. Yardımcılıkta olsa idari hakimliğin sayısı artmamış. Gerçekten çok fazla ihtiyac yok galiba.
-
Gönül 200-300 ıster ama sınavın olması bile bana umut verıyor suan calısmak ıcın..Bilgiler ıcın teşekkür ederım.Kesin mi peki sizce bu değişebilr mi yani olmayadabilir mi?