29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@kemankeşş hocam bu kpss ve türevleri alemine girdiyseniz bence en doğru yerdesiniz. Buradaki bilgi ve tecrübe paylaşımı gerçekten çok güzel. İnşallah maksimum faydalanır ve bu defteri çarçabuk kapatırsınız
-
@toranj evet hocam bu forum çok iyi gerçekten
-
Bugün yakın eğitimde Levent hoca hakimlik sınavını değerlendirecekti. Onu izleyen var mı? Belki orada sınavın bir daha ki tarihini söylemiş olabilir. İnternet paketim olmadığı için izleyemedim
-
@ir06 kaymakamlık sınavinda 70 i geçen 400 kisi çıkmadı 24000 kisi girdi sınava
-
yakın eğitim videosunu izledim. idari için 57-22 veya 57-23 dedi. 79-80 doğru kombinasyonları hangi alanda netlerinin yüksek olduğuna göre değişir dedi. soru iptali beklemiyorlarmış.
2019'da bu yıl olduğu gibi bir alımın planlandığını söyledi. iki sınav ihtimalinin bile bulunduğunu söyledi. mayıs ve aralık gibi. hakim yardımcılığının bu yılki adaylardan itibaren uygulanacağını da söyledi.
-
@kemankeşş bana şarj dayanmaz oldu
-
@dzndr 57 21 deseymis ya
-
@dzndr nasıl kaçırdım ya youtube ta varmıdır?
-
@dzndr bu yılki adaylar derken, kazanırsak bizler de mi yardımcı olacakmışız?
-
@mühlet öyle dedi evet
-
@dzndr iyi de ilan hakim adayı şeklinde
-
Arkadaslar bence cok morelde bozmamak lazim sonucta burda puan yazdiranlarin en az 130 kisisi ilk 1000 icindedir. 2016 yili ile kiyaslarsak Ibffli arkadaslarin iyi olanlarinin cogu bu sinava hazirlanmisti cunku hic ilan gelmemisti ama bu yil en az 2600 kisi mulakat asamasinda ve buyuk bir kismi sinava katilmadi
Ve kota kalktigindan ve sayi azaldigindan dolayi hukukcu arkadaslardan da idariye calismayan cok kisi olmustur.
Ben ibff mezunuyum ve bizim bolumde de anketler yapildigi zaman hep yuksek sonuclar cikiyor ama sonuc aciklandiginda gorundugu gibi yuksek kapatmiyor -
@1umut "3 gun konusmayacaklar"
-
@mühlet hocam bir yönetmelik değişikliğine bakar
-
@minikistan yok galiba. normal dersler gibi kaydedildi. siteye girerseniz belki üye kaydı ile olur
-
@ir06 bu sitelere girenlerin %10 u gerçekten hazırlanan %5 i ortalığı karıştıran %5 de reklam ve boşa yorum yapmak için girer :)) özellikle memurlar nete gir yorumları oku anlarsın demek istediğimi. Burası daha belirleyici Bi yer gibi geldi bana. Tabi millet netlerini sallamıyorsa :))
-
Gece gece canım sıkıldı şimdi ya, yok 22-57 ler yok hakim yardımcılığı.. Şimdi biri de gelir 60 alan bilmem kaç gk-gy ekleyin beni de der..
-
-
@minikistan ilk olarak her sınav birbirinden farklıdır , ikincisi de ordaki tahminler de tutmamıştı
-
@mühlet her şeyin hayırlısı kardeşim. uzman yardımcılığı ile aynı formatta olacakmış. 3 yıl gibi bir süre ve 6-7 ilde akademi kurulup akademik eğitim. bir de hukuki yeterlilik sınavının avukat barajı 50, noter barajı 60, hakim barajı 70 olacak şekilde uygulanması söz konusuymuş ama nasıl ne şartlarda belli değil