29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
Arkadaşlar tecrübelerime dayanarak son tahminim sınavın standart sapmada olağanüstü bir durum olmazsa sapmadan 4 puan gelirse; 55-23 / 56-23 gibi kapatacağı ham puan bazında 78-79 aralığında olacağını düşünüyorum.
-
@ir06 hocam nasıl açıklanır ki inanmıyorum ama korkuyorum sonuçta çocukken orda öcü var diye engellenen çocuklarız:) 2 gün boyınca onları izleyince ben de delirdim sanırım
-
@kenan, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@akerke03 @FC-Real-GDP 2 net yanlış yazmışım kusura bakmayın gk gy 17 doğru 12 yanlış 1 soru iptal oldu. Ortak alan 28 doğru 7 yanlış alan 28 doğru 7 yanlış. Puanımda sapma dahil puan. İstersen resim atabilirm
netler yakın olduğundan dedim, ders bazında bakarsak az çok sapmanın nerelerden geldiğini tahmin ederiz diye dedim. Ancak 2016 dan ders bazında sapma farklı olur sanırım.
-
@toranj neyse bu palu mevzusunu kapayalım bence:) Şu sınav daha erken açıklansa da kurtulsak
-
@akerke03 elbette farklı olur çünkü o sınava 25 bin kişi girmişti bu sınava 15 bin diyorlar. Standart sapma da ona göre değişir. En net bilgiyi en son yapılan sayıştay veya kaymakamlık sınavına giren aday sayısına ve bir kişinin netlerini bilmemiz lazım. Bu sınava yakın sayıda Bi sınav bulursak az çok standart sapma belli olur.
-
@akerke03 benim tahminim düşük kapatmaz boşuna ümit bağlamayalım. En kötüsüne göre kendimizi ayarlamamız lazım. Düşük gelirse en azından seviniriz :)) tahminim 83 85 arası kapatır...
-
2016 da puanım 75,... bişeydi sapmayla 78,... olmuştu sonra bi soru iptal olunca 79,... oldu 24/52 de gelen puan bu.Simdi ne ne kadar sapar bilinmez ama bu kadar uçar mı puanlar merakla bekliyorum
-
Yakın eğitimden Levent hoca sınavı değerlendirmiş dostlar izleyen oldu mu
-
@toranj bence şimdi yapılan tahminler çok sağlıksız 15 bin kişiden haberimiz yok her şey olabilir , ben akıl sağlığım için 22 Ocak'a kadar hiç dusunmemeye karar verdim
-
@ir06 bimer e başvuru yapıldı oradan gelen bilgi 15 bin olduğu. Kesin bilgi
-
@kenan bu sınava ilk defa girdim 75 80 arası doğru bekliyorum ama benim de umudum yok çünkü alım çok az , bir daha bu sınav ne zaman olur diye düşünüyorum
-
@ir06 bana da ailem ve arkadaslarim sosyal medyaya bakma diyor. Hatta buraya girdigimi tespit ederlerse 3 gun konusmayacaklar ama elimde degil. Hem 22 ocaga kadar dusunmeyecegim diyip hem de her analizi okuyorum
-
@ir06 ben de öyle düşünüyorum her türlü sürpriz olacak sanki bu yıl
-
@kenan demek istediğm 15.794 kişinin sınava başvuru yaptığı fakat ankette yanlış hatırlamıyorsam 200 kişi bile yok, o yüzden sağlıklı olmaz bence bunu diyorum , bakalım ne olacak
-
@ir06 her yıl calışarak giren 1000 max 2000 kisidir ne sınavlar oldu 24 bin kisi girdi baraji gecen adam bulunamadı
-
@minikistan 1000 kişi 2000 kişi bilemeyiz ki kimin ne yaptığını çok fazla kişi var alım az hayırlısı olsun
-
@1umut ilk defa mi girdiniz bu sınava
-
Bence en güzeli sakin olup beklemek
-
@ir06 yok hocam 2. Girisim
-
Forum bir girdim bağımlısı oldum arkadaş bir defadan bir şey olmaz dediler ama