29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@yemre48 merhaba ben foruma yenı uye oldum dogru yere mı yazıyorum onu da bılmıyorum ama ben de 0,50 puanla kacırmıs gorunuyorum bahsettıgınız ıtıraz nereye yapılıyor acaba bana da bilgi verir misiniz? bir de 81,3 puanla kapattı değil mi yanlıs bilmiyorum.
-
@reviresco evet o civarda hocam. Puan analizi yazımızda da üç aşağı beş yukarı o puanlarda kaldığını belirttik.
-
@antimülakat tesekkur ederım:) peki itiraz yada dava ama konusunda izleyeceğim bir yol var mı? arkadasımız gibi ben de çok az bi farkla kaçırmış görünüyorum o yüzden yapabileceğim bir şey varsa sansımı denemek isterim.
-
@reviresco aynen öyle bir puanla kapattı sorulara itiraz süresi geçti dava açma süreside geçti mi bilmiyorum ben itiraz İçin bir yol bulamadım şuanlık
-
Adli Yargı Hakim ve Savcılık hukuk mezunu taban puanı: 74.26
Adli Yargı Hakim ve Savcılık avukat taban puanı: 66.94Çok iyi puanlar değil mi? Bizde Sayıştay olmanın bedeli ömre bedel. Burada gir sınavlar ertesi gün adli hakim mülakatındasın. Süper İş
-
@antimülakat bizler zoru secen nesiliz hocam:)
-
@sbf1983 üzülüyor insan. Hacettepe SBKY kazandığım yıl, Selçuk Hukuk İ.Ö. geliyordu. Tercihiniyap gibi bir site veya akıl danışacak bir abimiz yoktu yanımızda. Sehirdışı dedik, zor olur dedik, cesaret edemedik. Oysa yaz, oku yine mücadeleyi burada göster. Hani çok şükür aç kalmadık açıkta kalmadık ama. Boşa kürek çektik mı? Çektik, yorulduk mu? Yorulduk. Değdi mi? Değmedi.
-
@antimülakat hocam adalelete de bu sene basladim. Onda bile gec kaldim 10 yildir kamudayiz güya:) simdiye kadar iyi kotu bitirirdik hukuku.
-
@sbf1983 sizi o kadar iyi anlıyorum ki kendimi gördüm resmen
-
@yemre48 hocam 20 li yaslarda olsam kafaya takardim daha cok, ama yas 35 evliyim ve kizim var mayista 5 yasinda olacak artik ister istemez guclu oluyorsunuz ne kadar gec kalsaniz da bazi seylere...
-
@sbf1983 ben daha kestirmeden gitmeye karar verdim dur bakalım. Ne çıkar bahtımıza. Yalnız şu var, a kadro şu kadro bu kadro yerine kamuda avukat olsam daha iyiydi. Çok iyi görüyorum onu. Maaş, bağımsızlık, prestij ne ararsan var.
-
@sbf1983, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@yemre48 hocam 20 li yaslarda olsam kafaya takardim daha cok, ama yas 35 evliyim ve kizim var mayista 5 yasinda olacak artik ister istemez guclu oluyorsunuz ne kadar gec kalsaniz da bazi seylere...
Bir seylere cabalarken hep kizima emeksiz basari olmaz mesaji verdigimi dusunurum. sozle soylemekten ziyade davranislarimizla onlara rol olabiliriz buyuk olcude.
-
@sbf1983 Allah bağışlasın hocam benimde bir kızım var ondan çaldığım vakitle çalışıp verdiğim emeklerin karşılığını alamamak beni üzen şey ama yolun başında hukuk okuyabilseydik bu puanlarla mülakat Sevinci yaşardık
-
Dikkatsizlik yüzünden 2 soruyla kaçırınca kara kara düşünüyorum. Ya 2 yıl daha sınav yapılmazsa
-
@yemre48 Allah bagislasin hocam. Bunda da vardir hayir hocam. Mulakattan elenmek de zorluyor insani. Ben gecen sene kaymakamliktan elendigimde bunu yasadim, degisik bir duygu zordur ama olgunluk katiyor insana.
-
@antimülakat nasip hocam bence gec kalmadik zoru basarmak aslolan:)
-
@rootofallevil hocam benim de 0,3 puanla kaçtı böyle şeyler üzüyor zaten
-
@ozgurdeniz61 ben de katılırım sizlere , biraz erken belli olsun en azından 3 ay önce
-
@rootofallevil Geçmişe dönük gelecek ile ilgili kaygı oluşturnuşsun. 2019 Hakimlik yardımcılığı ile Alım olacaktır. Çünkü süreç 3 yılı bulacak yardımcılıkta. Otomatikmen bir alım yapmak zorunda kalacaklardır. Üzülme, yıpratma kendini...
-
@suigeneris inşallah hocam bu kadar yaklaşmışken pes etmek istemiyorum