29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@marshallist benimkine de ateş
-
genelin hükmen teslim dediği sorunun şıklarını hatırlayan varmı
-
Koskocaya eşya hukukuna 1 soru için mi çalıştık şimdi ya
-
Tahmini kaçla kapatır sizce? 23 gygk 57 alan bekliyorum şans var mı?
-
Ne zaman açıklanır sizce sonuçlar?
-
@fc-real-gdp Bu sınav kolay değil arkadaş
-
@giordanobruno hangi soruydu hocam eşya sorusu, aklıma gelmiyor.
-
@mr-aday hocam öncülü soru sayısı fazlaydı. öncülü soru işi sıkıntılı. çok kolay sorular da vardı ama genel itibariyle türkçe, matematik hariç 2016 sınavından zordu diyebilirim.
-
@epikür hükmen teslim deyince kanuni bir zorunluluk varmış gibi geliyor. Ben malın teslimi diyorum. (Ama arac teslimini isaretledim )
-
@rootofallevil hocam alan doğrunuz iyi yetebilir, ösym soruları paylaşınca daha netleşir durum.
-
@marshallist biraz düşündümde kış lastiği alıyordu yeri olmadığı için satıcıda bırakıyordu burada bir tadilat vb bir hukuki ilişki için bırakmiyor cevap hükmen teslim olmayabilir sadece düşüncem...
-
@epikür Evet hocam zaten bir nevi emanete bırakma.Ben vedia gibi düsünerek arac teslimi demiştim.
-
Önceki sayfalarda 54 alan 25 gk 2016 yılında 343. Olmuş yazıyordu
-
sınav bittiğine göre artık yazabilirim. Mülakata kalamayacağını düşünenler, eksiklerini kapatsın. Haziranda yeni bir fırsat olabilir.
-
Az önce şöyle bir yazı buldum ;
Bir çok durumda menkul mallar, çeşitli ihtiyaçlar yüzünden diğer kimselere emanet olarak bırakılırlar. Örneğin, bir lokantaya girerken paltoların, vestiyere bırakılması, araba ve eklentilerinin bir yere veya kimseye bırakılması hallerinde durum böyledir. Bu şartlar altında malların diğer kimselere bırakılmasına “bailment”1(saklama) adı verilir. -
@tardukağan İdari için de geçerli mi bu hocam?
-
@öğrenci, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@tardukağan İdari için de geçerli mi bu hocam?
hocam bu idari yargı başlığı ya hani ..
-
@kemankeşş hocam idare kendi yaptığı hatasıyla eksik hesapladığı vergiyi hatasından dolayı yeniden tarh yaptığında eksik olan vergi için faiz işletme mi
-
Islahla yapılamayacak işlem neydi ?
-
@tardukağan 100 kişi mi olur yine?