29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@marshallist ilk iki gün 120 sonra %20 artıyordu 24*5
1 gün önce bitiyordu 840 yaptım -
@gaye aynı cevapları verdim sizinle lakin hakim olduğum konular değil
-
Siyasii partilerin yardım alabilmesi için gerekli baraj? 3 (ÜÇ) Bu sefer doğru kodlağıma inanıyorum
-
@beyefendii ilk 2gün: 1202=240
Diğer günler 144 144 144 144 144 (120:24=5) 1445=720+240=960 o 1gün önce demesinin sebebi kaç tane 144 bulmanız gerektiğni ifade edebilmek için hocam -
@beyefendii umarim dogrudur hocam. care osym. yakin zamanda aciklasa cevaplari keske. gerci benim ortak alan hic iyi degil. bunlar dogru ciksa da kar etmeyecek muhtemelen. sag olun.
-
@idyah 144 bulduk ama sonrası için 120 *7 dedik hayırlısı
-
@arpad eşkenar dörtgen ve eşkenar üçgen vardı. Eşkenar dörtgen çevresini soruyordu diye hatırlıyorum. X 2x diğeride x kök 3 tür dedik. 20 kök üç
-
@rootofallevil ben de 1 yil ve 3 yil arasinda kaldim. Hatta benim kitapcikta 3 yil a sıkķıydi. 1 mi 3 mu derken her zamanki gibi yanlis olani isaretledim 3 yili okudugumu hatirliyordum bir yerlerden. Benim en cok istihdam uzman yrd ilani canimi sıktı. 10 yil calistigim eski kurumum hem gec ilana cikti hem de p40 puanim 96.50 siralamam 2. ama ceko mezunu demis ben isletme mezunuyum bolum ayrimina gitmisler bu da moda oldu. Ne diyeyim nasipte yokmus benim maraton bitti. Sonuna kadar mucadele ettim ama olmadi. Sgk da devam. Geride kalan arkadaslara basarilar Allah yolunuzu acik etsin. Ben yine buralarda olurum sinavlara giremeyecek olsamda
-
@sbf1983 bu sınavdan beklentiniz nedir olur mu sizce hocam?
-
78 doğru mülakata kalmayı sağlar mı acaba?
-
@rootofallevil malesef hocam.
-
ben de hükmen teslim dedim ama şimdi tekrar okuyunca hiç hükmen teslim gibi gelmedi
-
@hakan1908 hocam ben size cevap olarak yazmadim umudunuzu kirmis olmayayim
-
Cevabı VDDK olan soruyu bana hatırlatabilecek biri var ?
-
@kitap-kokusu maliye baknlığının tebliğine karşı iptal davası açan birisi yürütmeyi durdurma için nereye başvurmalı DVDDK
-
@kitap-kokusu maliye Bakanlığı'nın yayınlamış olduğu tebliğe karşı verilen yürütmeyi durdurma kararına karşı nereye itiraz edilir
-
Ya gerçekten 12 ya da 15 bin kişi hepsi de iyi mi yaptı sizce
-
@kemankeşş teşekkür ederim
-
@kemankeşş 2016 sınavından çok da farklı olmaz sonuçlar kanaatimce. Kolay diyenler de sosyal medyada görünmez oldu birden.
-
@mr-aday, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@kemankeşş 2016 sınavından çok da farklı olmaz sonuçlar kanaatimce. Kolay diyenler de sosyal medyada görünmez oldu birden.
Bir sınav klasiği işte.Her sınavdan sonra aynı hikaye.Adam diyor ki çok kolay sinavdi iyi bakalım mülakat hayırlı olsun diyoruz sonra adam ben kazanamam diyor.Bir sınava kolay diyorsan en azından yüzde 90 doğru yapasin ki hak verelim.