29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@mami1616 ösym net mi çalıyormuş o nasıl yalan güzel yere deginmissiniz 22sinde bahaneler çıkar ortaya
-
@toranj bizzat şahit olduğum: adam telefon etti, dosyasının durumunu sordu. Adana’dan Gaziantep’e tayini çıkmış, iptali için dava açmış. Yürütme durdurulmadığı için Antep’te göreve başlamış. Davanın üzerinden 5 yıl geçmiş. Adam kızını Antep’li biri ile evlendirmiş, Antep’ten ev almış Ama dava hala “esastan havale için beklemede”.
-
@toranj banada klasik kısmı baya ürkütücü geliyor ama yinede deneyeceğim ve bu sene gireceğim sınava bakalım neler olacak.
-
@gbaydar yalnız adam hala dosyanın durumunu soruyor bu da çok ilginç artık o gaziantepli olmuş belki torunları görür dava sonucunu
-
@ens01 hakkınızda hayırlısı olsun hocam az bi zaman kaldı ona da sanırım
-
@toranj aynen öyle idari yargı hakimliğine çalışırken altyapıyı yaptım aslında üzerine bı ticaret hukukuna çalışacağım bide kabusum olan muhasebe tabi diğer dersleri de test çöze çöze tekrar etmiş olacağım hakkımızda hayırlısı olsun gerçektende, umarım verdiğimiz emeklerin karşılığını alırız bir an önce
-
@ens01 aslında sayıştayı çok isterim kazanmak. çalışma ortamı açısından çok övülen bi kurum ve benim için en önemlisi ankara da sabit olması. Ancak turne meselesi ve kendime güvenmemem buna engel oluyor. Girecek arkadaşlara ve size başarılar dilerim
-
@toranj çok teşekkür ederim eksik olmayın. Bende Sayıştay konusunda biraz yürek yedim ama hayırlısı artık olmazsa da boyumun ölçüsünü alırım oda önemli sonuçta
-
arkadaşlar kontrol edip duruyorum 54-26 buluyorum ...umut varmı sizce , 5 6 soruyu hiç uğruna harcadığıma yanıyorum..
-
@epikür Benimde 56-24 ve aynı durum bende de var tam 4 soruda resmen saçmalamışım bile bile gidip yanlış yapmışım gibi kendimle dalga geçe geçe bir hâl oldum
-
@ens01 nasip kısmet artık...ne kadar üzülsekte sınav anı herşey başka oluyor..şimdi de elden birşey gelmiyor
-
Kişisel tahminim; 23/56 , 22/57 gibi alan ağırlıklı toplam 79 doğru ile kapatması.
-
Toplam netlerimizin içinde tartışmalı soruları doğru yapmış olmak standart sapmayı nasıl etkiler?
-
@rootofallevil İyi etkiler.
Özellikle iptal olurlarsa daha çok etkiliyorlarmış. Bırak bence artık insanların sinir uçlarına dokunmayı. İnsanlar gergin zaten. -
@minikistan Benim girdigim her sinav sonrasi ayni bahene oluyor yaşıyorum bunu emin olun yine olacak.
-
@pecheur hayırdır birader sinir uçlarına dokunmuşum:)))
-
Sorular açıklandığından beri bana karşı sistematik bir biçimde linç girişimi yapılıyor. Sizin hata yaptığınız ihtilafa düştüğünüz soruları doğru yaptım diye resmen cadı kazanına düştüm.
-
@rootofallevil "yanlışsa da yanlış ben doğru yaptim iptal edilmesin" diyerek adaletten bihaber olduğunu ortaya koyduğun için düştün o kazana.
-
@efe_yakup hiç de bile! Doğru tektir eğip bükmeye gerek yok. 22 ocakta sonuçlar açıklanınca görüşürüz.
-
@rootofallevil sonuçlardan falan bahsetmiyorum, sorularin yanliş veya doğru olmamasindan da bahsetmiyorum. Senin yaklasimin sorunlu o yüzden tepki aldin. Yanlissa bile ben sinirdayim iptal olursa doğrularim düsecek diyerek sorulara itiraz edenlere karsi cikiyosun sorun bu