29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@kubra111 85 dogrum var mulakat kalma şansım var mı tarzı saçma sorular dolanıyor facete
-
@kenan puan hesaplaması mı? Gkgy 2/3 ile alan 8/7 ile carpılıyor
-
@minikistan bunu söyleme işte, şu an bunu okumadım sayıyorum
-
@kubra111 kaymakamlıkta biri çıktı 91 netim var yazdı yuh dedim sınav zordu çünkü neyse ertesi gun yorumlar yazılmış okuyorum sınav çok kolaydı deyip durmus adam sonlara dogru biri daha önce yaptığı bir yorumu çekip yüklemiş ve yazmış sen sınava bile girmedin nerden bu net diye Başka bi yorumda sınav soruları nasıldı girmedim demis
-
@kubra111 bu örnekten anla ruh hallerini facetekilerin
-
Bence burdaki çoğu kişi gerçek netlerinin 1-2 net altını yazmış gibi. Kendini puanımızın bi puan altından takip etmek daha mantıklı
-
@frieddmann üstünü yazdıranda varda çogunluk mu azınlık mı bilemedik
-
@minikistan bence azınlık toplasan 5 şi geçmez ama enaz 100 kişi altında yazmıştır
-
@frieddmann şimdi de bu bakış açısıyla daha da dibe mi cökelim hocam bu nerden çıktı :)) yüksek yazdıran tabi ki daha çoktur
-
@minikistan ruh halleriyle ilgili bir sıfat söylerdim ama burası saygılı bir forum susuyorum o yüzden :))
-
@kubra111 herkes anlamıştır şu sınav bi açıklansa düşünmekten uyuyamıyorum.
-
@kubra111 bana öyle geliyo.bence fazla söyleyen yoktur.arkadaslarımla konuştuğumda şu kadar kesin doğrum var. Ama hatırlayamadıklarımı yanlış saydım diyolar. Yanlış olanlardan bir tane doğru çıksa 200-300 kişi ardında bırakır o doğru. Burda o şekilde düşünen çoktur
-
@frieddmann netini fazla söyleyen azdır dicektim
-
Ak koyun kara koyun belli olur 22 ocakta
-
Bian önce açıklansada millet bi nefes alsa. Bekleyen için zor bu süreç. İptal olacak soru var mı ? İptal soruları 22 ocağa yetişir mi ? Standart sapma ne getirir . Kafada deki sorular
-
Çok şükür bugün de liste dışıyım.
-
2016 sınavında 24-57 yapan arkadaşıma sapmayla birlikte 85.18 puan gelmiş sıralaması 160 küsür. Bu sınavda 24-56 yapan en kötü 200-230 arası bir yerde sıralama bulur, 22-58 170-200 aralığında, 23-57 180-210 aralığında, 20-58 21-57 veya 22-57 yapanlar 230-280 aralığında, 25-55 260-290 aralığında ve 24-55 yapan 285-320 aralığında bir sıralamada kendini bulabilir. Bu sıralamaların aşağı ve yukarı oynaması sapma etkisine ve tabi hangi alanda ne kadar net yapılmış olduğuna bağlı. Örneğin; ortak alan 30 idari 26 diyelim gelen sapma 3 iken, ortak alan 26 idari 30 olduğunda gelen sapmanın 4 olması gibi...
İşbu saptamalar 2016 sonuçlarına göre kıyas yaptığım değerlendirmelerdir herhangi bir geçerliliği yoktur. -
@frieddmann ösym bu yıl tüm sınavlarda sorduğu 7000'e yakın sorunun hiçbirini iptal etmemiş
-
günaydın arkadaşlar. bu gidişle liste 150 kişiyle kalmış olacak. hadi yok mu başka katılmak isteyen ?
-
@rootofallevil inşallah hocam güzel olur öyle olursa tek girelimde 300. Olarak olsun