29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
Liste kaçıncı sayfada acaba?
-
@numerusclauses 190. Sayfada hocam
-
ön mülakat mıdır nedir artık bilmiyorum da beni de bakanlığa göndermişti birisi. gerisi @efe_yakup un anlattığı gibi. bilgisayara yazıyorlardı verdiğin cevapları. tırt bir şeydi.
-
@vamos Hocam siz yeni sinav hakkinda ne diyorsunuz? Simdi de hem haziran hem aralik soylentisi cikti. Bana ucuk geliyor biraz. Hakimlik kamplari falan basliyormus.
-
@gaye inanmayın arkadaşlar gerçekten ya, geçen sene de aynı şeyi yaptılar
-
@kafes66 ya içerdesiniz ya dışarda, 3 ile 4 ne kadar farklıymış ya
-
@mühlet Hocam 2 ilani zaten ben de dusunemiyorum. Bir ilan olur mu onun derdine dustum.
-
@mühlet başka bir alternatif yok hocam inşallah içerde olanlardan oluruz da aynen üç ile 4 arasında baya fark var
-
@gaye hakimlik kampları her şubatta başlıyor. Sınavın olmayacağını kesin olarak bilseler bile kurs başlatırlar müşterisiz kalmak istemiyorlar. Kursun olması sınavın yapılacağı anlamına gelmiyor maalesef. Ben de istiyorum Mayıs'da-Haziran'da sınav olmasını. Ama çok ümidim yok açıkcası. Siz yine de çalışabilirsiniz.Hakimlik olmazsa kaymakamlık, o da olmazsa Temmuz'daki kpss'ye faydası olur.
-
2015 yılında 300. kişi yaklaşık sapmalı 85 civarı kapatmış. 2015 te sapma aşağı yukarı herkese 7 puan civarı geldi.
yani ham 78'le kapatmış sayılır. bu da 23-55
Ben hala ısrarla 23-55 diyorum tabi sapmaya bağlı olarak. -
Disipline olmak açısından kursa gidenleri bir kenara koyarak; dershanelerin bu reklam stratejilerine yem olmayın derim. Gerçekten hazır olmak isteyeniniz varsa hakimlik sınavına, hiç aksatmadan tekrarlarınıza, soru bankalarında çözmediğiniz testlere, çözdüğünüz testleri tekrar okumaya, özetlerinize düzenli olarak bakmaya başlayın. Burada yazan herkes ortalama olarak bu sınavdan 70 doğru üzerinde yapmış insanlar. Kurs size ne öğretecek? Ya da atıyorum siz geçici geri verme konusunu ilk defa sınavda mı gördünüz? Bu kurslar, bu stratejiler bu ağa yeni takılanlar için. Belki biraz kızanlarınız olacak ama 250 bin ea sıralamasıyla yerleştiği iibf bölümünü okurken millete kaymakam olacam diye hava atanlar için hepinizin bildiği gibi, bu işler kolay değil. Kaldığınız/ kaldığımız yerden devam edelim. Söylentilere de kulak asmamak lazım. Olan oldu, hepimiz için. Önümüze bakmak zorundayız.
-
@akerke03 muhtemelen 23-55 kapatmıştı doğru. Bu sınavda sapma o kadar gelmez. Kimine 2.5-3-3.5-4 sapma punları gelir . Aynı netlerle mi kapatır bilemem 2 net yukarı olabilir
-
@frieddmann zaten bahsettiğim sapma olmadan. Şimdiye kadar ki hakimlik sınavlarında 100 kişilik alımlarda sınavın ortalama % 80'nini yapan kazanmış, bu da 24-56 eder.
2015 de aşağı yukarı herkese sapmadan 7-7,5, 2016 da 3,5-4 geldi.
bu sınavda da aşağı yukarı herkese aynı sapma gelecek zaten ilk sıralamalar 0,0001 gibi puanlarla yapılıyor. o yüzden 24-56 büyük ihtimal kazanır. 23-55 de sapmaya bağlı olur diye düşünüyorum. -
@akerke03 millet ne yapmış bilinmiyor.Hayırlısı olur inşallah
-
@gbaydar Yok hocam kamp falan dusunmuyorum ben zaten. Hakimlik kampi nedir diye baktigimda Ahmet Nohutcu yonetiminde oldugunu gordum. Hatirlayanlar olur, burada konusulmustu yaklasik bir hafta once. Ben zaten kendim calisacagim. Size hak veriyorum. Bu kamp olayi gundene gelince ilan da gundeme geldi. Bu yuzden sordum Sag olun.
-
@vamos Anladim. Cok sag olun. Yine de calismaya devam edecegim dediginiz gibi.
-
@kubra111 yeni liste hazır mı
-
@kenan biraz daha katılım olsa güncelleyecegim fakat en sonki listeden sonra yalnızca birkaç kişi ekledi. Hadi arkadaslar cevremize duyuralım ve katılım sağlansın
-
@akerke03 24-54 te sapmaya kalabilir mi sizce? Umut olabilir mi?
-
@nocomment999 hocam inşallah olur. Benim anlayamadığım sınav sonrası herkes sınavın kolay olduğunu söyledi, sorular tartışılırken herkes zor olduğunu söyledi, sorular açıklandı netler havada uçuşuyor bir yerde bi sıkıntı var ama dur bakalım hayırlısı 22 ocağa.