29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
yine yakın arkadaşım 5. mülakatına girecek hiç bi pürüzü yok geçmişinde referansta buluyo ama yetmiyomuş ne gerektiğini tam anlamadım o yüzden.
-
@idariyargı valla 80 81 net dönüyo umarm dediginiz gibi olur
-
@çıkmadıkcandan, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@vamos yani ilk 20 ye girersem şansım ne sizce ?
Üzülerek söylüyorum ki yazılı sınavda yapılan derecenin bir önemi yok. Referanssız kazanmak mümkün değil kaldı ki birkaç referans bile yetmiyor. "Referanssız kazandım" diyen ya yalan söylüyordur ya da kendisine referans olan kişilerden haberi yoktur.
Akademi(kapandı) Başkanı'nın kendisi de 2016 yılında Sakarya Üniversitesinde katıldığı bir konferansta gelen soru üzerine referanstan bahsetmişti.
-
@vamos hocam önmülakatsız girenler var deyince , umutlandım. aynı şeyi söylüyormuşuz aslında. bence de imkansız.
-
ön mülakat sayıştay da var ama hakimlikte yok diye biliyorum.
-
@toranj İlginç...
-
@çıkmadıkcandan ön mülakatsız kazanan var derken "referanssızlar" demedim Ön mülakata gitmeden de oluyor demek istedim.
Sizin mülakat garantiyse birilerini ziyarete başlayabilirsiniz. Kimin nasıl faydası olacağı belli olmuyor. Hiç düşünmediğiniz kişiler işe yarayabiliyor.
-
Mülakat tarihleri sınav açıklandıktan ne kadar sonra belli olur , süreci uzun mu önceki yıllardan bilenler aydınlatabilir mi
-
Ön mülakat konusuna açıklık getireyim;
Arkadaşlar bu bir mülakat falan değil. Mulakattan önce referans aramaya başlıyorsunuz. Bir siasetçi veya bakanlikta bir bürokrata ulaşabildiniz diyelim. O da sizi başka bir kişiye yönlendiriyor. Oraya gidiyorsunuz, yine bakanlikta burasi tabi. Bu iş için tahsis edilmiş bir oda var. Beni şu kişi gönderdi diyorsunuz özgeçmis verip , siz3 bazi sorular soruyo. Hangi yurtta kaldin o yurttan kimi taniyosun, tanidigin hakim savci var mi vs. Bunlari bir forma yaziyo. Olay bu. Ama mulakat gibi birsey deil. Çok önemli ve etkisi olan bir sey de deil. -
@efe_yakup açıklamanz icin tesekkurler
-
@minikistan rica ederm
-
@klckyahilal hiçbir zaman çok yüksek netlerle kapatmadı bir mucize olup bu yıl ekstra yüksek kapatacağını sanmıyorum. Yüksek netler havada uçuşuyor sadece sınav açıklandıktan sonra normale dönecektir buralar
-
İcra müdürlüğü sınavı 26 ocak da açıklanacaktı biraz önce açıklandı 843 kişiden 44 kişi kazanmış belki bu sınavda erken açıklanır
-
Geçen sene adli yargı mülakatı (4500 kişi) : 24 Nisan'da başladı, 15 Haziran'da bitti, 16 Temmuz'da açıklandı.
Dün bir hoca Mart'ın başında başlar, Nisan'ın ortasında biter, Haziran başı açıklanır dedi.
-
@aslimbir o sınava da çok kolay diyorlardı.. sonuç
-
Listeyi güncelleyelim hadi arkadaslar yok mu baska katılan ?
-
@idariyargı aynı sonucu idari için de bekliyorum düşük kapatsın foruma bakınca moralim bozuluyo
-
@aslimbir, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
İcra müdürlüğü sınavı 26 ocak da açıklanacaktı biraz önce açıklandı 843 kişiden 44 kişi kazanmış belki bu sınavda erken açıklanır
O sınavı Ösym yapmadı, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi yaptı. 14 Ocak'ta açıklanacaktı, 6 gün erken açıklamışlar.
-
@aslimbir inşallahhhh benim de moralimi bozmuyor değil ama sonucu beklemek lazımm Allah büyük hiç belli olmaz
-
92x3=276. Olarak giriyorum listeye göre iyice kafayı yedik ya da 92×4=368