29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
Şu ayın 22 si gelsin artık olduk mu kaldık mi bakalım yolumuza bir sonraki sınavda baraj tahmini olan varmı bi hoca 76 doğru demis
-
Her ön mülakata giden kazanmıyor, ön mülakata gitmeden kazananlar da var.
-
@vamos vardır hocam ama yüzde kaçtır. bir de gitmediğini nereden biliyorsunuz. benimkiler çok yakın arkadaşımdı 2 sene boyunca kabul etmediler. birde şu durum var tabi şunu da duydum referansı çok çok yüksek ise önmülakata almak saygısızlık oluyormuş. size bir soru kaymakamlık, sayıştay ve hakimlikte %kaç referanssız giriyordur. 2016 da bir arkadaşım adliden 87 almıştı ve yargıtay da daire başkanı olan tanıdığına ben kendim kazanmak istiyorum dediğinde adam girme o zaman demişti. sonuç kazanamadı.
-
Listede son durum nasıl ben 4 defa girdim tam 4 yıl dır bu sınavı kazanamadım ki bu yıl da kazanamadım ama maşallah 60 lar 65 ler havalarda uçuşuyor hiç bir şey anlamadım bu sınavdan çok kalitesiz bir sınavdı
-
@vamos yani ilk 20 ye girersem şansım ne sizce ?
-
@çıkmadıkcandan Anladım hocam, ben “safça” düşünmüşüm yine her zamanki gibi. Yani söylencek çok şey var bu konuya dair ama burası yeri değil bir şey demiyeceğim o yüzden. Sizi çok iyi anlıyorum. Ama tüm samimiyetimle söylüyorum gerçekten tamamen kendi hakkıyla giren insanlar da var etrafımda, evet çok çok azdır belki ama gerçekten var. Ya da bana öyle dediler kimsenin günahını da almak istemem.O yüzden umutsuz olmayın,olmayalım.
-
@çıkmadıkcandan nasıl ve nerde oluyor bu ön mulakat bi kac kez daha duydum
-
@kubra111 biz normal mülakata gitmek icin çabaliyoz bacım bide bunun ön mülakatı varmış
-
@minikistan hocam tam bilmiyorum bilsem burada olmazdım:) var mı yok mu onu öğrenmek bile 2 yılımı aldı.
-
@çıkmadıkcandan memurlar forumda biri isyan etmis bende ordan okuduydum
-
@minikistan bunu okuyunca gerçekten kahkaha attım, çok yaşayın e mi
-
Yazdıklarınızı okurken istemsizce "abooo" diye bir ses çıktı ağzımdan. Neler dönüyor da haberimiz yok
-
Önümüzdeki hafta açıklanır mı sizce?
-
@kafes66 benim tahminim de o yönde. 75 76 doğru.. 2016ya yakın sonuçlar olacaktır
-
@kubra111 hocam benim 23 -50 istiyorsaniz ekleyebilirsiniz. Cikmadik candan umut kesilmezmis
-
@geneldüğümler ön mulakat işi varsa ilk 100 dolmuştur
-
Kutlay Kararlı kitap yazarı 2019 da 2000 hakim savcı alınacak demis
-
Sayistay gibi yine 4 dogruyla falan giderse uzulurum. Degistirdigim iki soruyu hatirlamak bile istemiyorum. Neyse ben elimden geleni yaptim bazen zorlasak da olmuyor nasipte yoksa.
-
@idariyargı mümkün değil bence bu netlerle kapatması
-
derece yapmanın hiç bi önemi olmadığını söylüyorlar. son 2 sınavın birincisini almamışlar hatta onun dediğine göre ilk 10 dan kimseyi almamışlar. o yüzden ben 300. olmaya talibim:)