29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@mühlet ilk 30 sonuclar açıklanınca vınnn going strasse olur kazananın burda ne işi olur
-
@mühlet arkadaşlarım bence ilk 30a 50ye takılmayalım. çünkü belki gerçekten tüm iyiler katıldı ankete nereden bileceğiz bunu. yani ilk 50de zaten alanda 60 üstü netler normal bence. bizim gibi sınırda olanların derdi o kısım değil ki 200 300 aralığı
-
@mühlet hocam o olay öyle değildir. 2016 aralık da girdikten sonra atılan çok oldu diye 2017 haziran da yeni bir sınav söylentisini herkes bekledi. o olmadı 2017 aralık kesin olur diye beklendi. 2017 de yuh artık bu yıl alım olmadı diye 2018 mart dendi. sonra kasım dendi. ben 2017 aralık tan beri çalışıyorum misal. arkadaşta benim gibidir , ki sadece hakimlik değildir. bütün sınavlara giriyordur.
-
@kubra111 hayır benim doğru olan 60 üstüne sözüm yok ve inşallah tüm iyiler buradadır, 60 üstü deyip sonra başka sonuçlar gelirse biz üzüldüğümüzle kalırız çünkü her yüksek nette altt sıradakiler düştükçe düşüyor
-
@minikistan mülakat için buralarda olunur ya yine
-
@mühlet daha önce mülakattan elenen var mı?
-
@minikistan Ben değilim o
-
@minikistan ben elendim
-
@çıkmadıkcandan torpil mi yoktu hocam?
-
@mühlet tabi ki o kısım üzücü işte. Duyun sesimizi arkadaşlar eğer ki boş yere canımızı sıkıyorsanız şu 60ları biraz aşağı çekebiliriz belirtin yeter ki :))
-
30 mayıs sonuçlarını bulsaydık tahminimiz kuvvetlenecekti. Benim 30 mayıstaki puan 81,2 ydi 960 gibi bir sıralamam vardı 26- 50 netlerim vardı
-
@ezo yoktu hocam belki bu sefer ilk 20 de kazanırsam , insaflı bir mülakat komisyonuna denk gelirsem diye çalıştım . Sayıştay kaymakamlık ve bu sınavdan pek beklentim yok. Olursa olur modundayım.
-
@ezo zaten nickname her şeyi anlatıyor:(
-
@frieddmann oo neredeyse 7 puan sapma gelmiş. 2015 mi bu hocam
-
@kubra111 evet 2015 sınırda kalmıştım. .7 ye yakın bi sapma gelmişti. İdari yargı 29 doğru vardı. İdari alandaki sapma çok önemli. 200 kişilik alım vardı.300 kişiyi bulsaydık tahmin olacaktı da .
-
@çıkmadıkcandan ne sordular nasıl bir ortamdı bi sitede 7 kisi 7 kisi aldilar 2 dk sürmedi diyor
-
2015 mayisa dair soyle bi sonucun ekran resmini almisim zamaninda.
Bu arkadasin idari yargi alan kismi kotu ama yine 7 puan sapma gelmis. Bu isi anlamadim
-
@1umut o yıl çok mu zormuş alan merak ettim açıkcası yine size de 7 puan sapma gelmiş baya iyi
-
@çıkmadıkcandan İnşallah allah gönlünüze göre verir emek veren herkes kazansın
-
@1umut bence o yıl sapmayla uğraşmayalım diyip herkese 7 puan vermişler anlaşılan :))