29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@yigido89 evet hocam
-
@dzndr ben 4 deneme çözdüm en iyisi monopoldü ayrıca ceza,medeni ve borçlar kitaplarından çalıştım monopolün özellikle medeni çok iyiydi full yaptım ceza ve borçlar birer yanlış yaptım tekrar sınava gireceklere tavsiyem olsun monopol medeni hukuk ve borçlar kitapları özellikle gerçekten sınav için harika.
-
@revenge denemesi saçmaydı ama medeni usul ve medeni hukuk kitapları güzeldi monopolun
-
@minikistan denemeler genel anlamda çok kötüydü ama kötünün içinde iyisi bence monopoldü.
-
Ozel hukuk icin soyluyorum. monopol denemesinde olay sorularini cozerken bildigimi de unutuyordum. sinavda monopole gore cok iyi yaptim oralari. ayrica ceza da gereksiz zordu bence monopol denemelerinde. kitaplari icin bir sey diyemem, calisma kitaplari iyidir muhtemelen.
-
@kubra111
İki kere yazılmışım 132. Ve 134. -
@revenge tabi olay sorusu agırlıkta idi ama öğrendigim seylerde oldu denemeden ben 3 farklı yayının denemesini çözdüm
-
-
@revenge ben denemesi için dedim zaten. konu kitabı almadım hiç
-
Arkadaşlar benimde ekleyin listeye 60 alan 22 gygk
-
@tekin24 hoşgeldin yeni 60
-
@mühlet
Hoşbulduk -
Listeye kendimiz ekliyoruz
-
Kendimiz mı ekliyoruz listeye
-
O değil de sadece bu forum da böyle neler varsa Türkiye genelinde vay halimize :)))
-
Sınavda Bi soruyu bile yanlış hatırlıyorsa her netler düştüğünde sıçtık
-
@tekin24 güncellerken eklerim hocam. Biraz daha kişi toplansın ondan sonra güncellerim listeyi
-
@kubra111
Teşekkür ederim hocam:) -
Sınav ne kolaymış herkes 60 ve üstü yapmış alandan benim artıkumudum kalmadı 12 günde daha dolu 60 çıkar mülakatta başarılar
-
@revenge konsensus denemesi çözen olmadı bana sınava yakın gelmişti monopol çok zorlamıştı medeni borçlar kısmı