29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@kafes66 gerilere gidiyoruz
-
Allahtan ilan ekimde gelmiş. Temmuzda filan gelseydi 29-69 zor listeye girerdi heralde
-
Maalesef geri gidiyoruz ilk 50 de başlarım şimdi 2 ye katladım
-
Liste baya ilerlemiş emeğinize sağlık @kubra111 hepimizin kafasinda bir rakam olusmasini sagladiniz.. benim cevremde iyi hazirlananlardan bu kadar yuksek dogrular cikmadi ama goruyorum ki sinav pek coguna kolay gelmis muthis rakamlar var... ben de 82 dogru civarinda kapatip bir rekora imza atilacagini dusundum suan, listeyi inceleyince. Hakkimiz da hayirlisi bir an once aciklansa da sayfa yenilemekten kurtulsak.
-
Bu sinavda 70 alandan 65 ustunu tecrubeli, her alana çok iyi sekilde calismis ve en önemlisi otokontrolleri saglam kisiler yapardi. 60-65 arasi bi alanda eksigi olup ve diger alanlardan dikkat eksikligi ile 1-2 soru kaciran tecrubeli ve iyi calismislar yapabilir.
55-60 arasi sinava iyi calismis ama tecrubesiz veya tecrubeli ama 1-2 alana yeteri kadar onem gostermemis kisiler yapabilir. Ve son olarak da sinav ilani gec geldigi icin ben genelin 55-60 arasi alan netinde kalacagini ve sinavin bu aralikta kapatacagini dusunuyorum.
Zaten sınav 83 ham puanla 86-87 sapmalı puanla kaparsa kapatalım dükkanı gidelim️ -
Aynen açıklansa da artık bakıp durmasak buraya da mülakata hazirlansak ama nafile işte gelmez
-
82 doğru yapan 122.inci
84 doğru yapan 64. Üncü
87 doğru yapan 26ıncı olmuş 2016 yanılmıyorsam -
@1umut güzel analiz etmişsiniz.
-
@frieddmann ben 84(59-25) doğru ile 52. olmuştum 2016 da.
-
@geliruzmanı07 Bu sene aynı netlerle aynı sıralama olmayacak gibi
-
@geliruzmanı07 mülakattan elendiniz sanırım
-
Liste kaça kadar geldi
-
23/54 benim arkadaş yapmış ekleyin
-
@minikistan evet maalesef.
-
@geliruzmanı07 (59 25) 84 dogru ile sapmayla beraber ne puan geldi sapma bu sınavda o kadar puanda vermez 84 puan 200e zor girer bence
-
Ya he ya 84 net ilk 200 e giremez tek yaptığın milleti umutsuzluğa düşürmekten başka bir şey değil! 2016'da 81 net (24 gygk 28 ortak 29 idari) yapan arkadaşım 85.18 puanla 164. olmuştu.. o sınavda da tartışmalı sorular çoktu, İki sınav birbirine denk sayılır.
-
@vm_yilmaz 88.08 puan gelmişti. Yaklaşık 4 puan sapma vardı yani
-
@geliruzmanı07 bizim listede de 52.kişi 83 doğru. ben listemize güveniyorrum ve bakın hemen hemen aynı kapatacak :)) fazla yersiz korku salmaya gerek yok bence. tüm yılların en kolay hakimlik sınavı falan değildi
-
Arkadaşlar grup dışı kişileri buraya dahil etmeyin . Zaten iyi yapmış biri buraya kaydolup kendisi yazabilir . Bu yüzden hatalı sonuçlar çıkar
-
@kubra111 asla kolay bir sınav değildi daha öncede söyledim zaten. Alan soruları kolaydı fakat şıklar güzel kurgulanmıştı. Yani Bilgi ölçme değil de daha çok nasıl tuzağa düşürürüm modundaydı. Ümitsizliğe kapılmayalım bence alan ağırlıklı 78-79 net sapmayla bu işi koparır inşallah arkadaşlar.