29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@minikistan 36 kişi saydim listede 60 ve üstü yapan bence normal yani bazılarının gk gy si düşük ama normal ya bence
-
@pablomu Hocam bence de konsensus daha yakindi. konsensus'un ozel hukuk kismi kolaydi ama sinava yakinlik acisindan konsensus derim ben de. vergi kismi zaten tum denemelerde alakasiz.
-
@kenan türkiye geneli burda hocam internet cağındayız çok uzaklaşmış olamazlar
-
@gaye evet vergi kısmıları bir garipti sorma
-
@pablomu inşallah dediğin gibi olur hocam
-
@pablomu katılıyorum. en fazla bir bu kadar daha vardır
-
Değerli arkadaşlar, liste yüksek gözükse de zaten yüksek yapanların listeye adlarını verdiklerini düşünüyorum. Umudu olmayan birinin doğru sayısını vermemesi de gayet normal bir durum. Girdiğim sınavlarda edindiğim diğer bir tecrübe de genel olarak ifade edilen netlerin 1-2 aşağı çıkması durumudur. Bu sebeple burada yazılanlardan 1-2 daha aşağısı hesaplanabilir. Sonuç olarak alan ağırlıklı olmak üzere büyük ihtimalle 80 hadi olmadı maksimum 81 doğru ile girilir diyorum.
-
@saykayhak 80 81 dogru demişsiniz 83 84 puan diyorsunuz o zaman 81 dogru olsa 84 85 puan olur
-
@minikistan hocam, 80 girer büyük ihtimalle. Ama listeye bakınca en uç noktaya da 81 dedim. 2016 300. İle 2015 300. Süne bakıldığı vakit, 80 doğru çok da uçuk gelmemeli.
-
Ben de şu konuda yorumlarınızı almak istiyorum. Sizce sınavın standart sapmasının yüksek olacağı ilk 3 alan nedir?
-
@saykayhak verginin iki kısmı ile ceza
-
@saykayhak vergi ve medeni
-
@saykayhak yazım yanlışını doğru yapan yok bide vergi d. Başkanı
-
@pablomu 60 üstü 500 kişi rahat vardır ama gkgy yüzünden birçoğu mülakata kalamayacak bakın görün.. 57 25 in sapma puanı cok daha rahat girecek mülakata.. Sapma bence gkgyden gelecek... 60 çılara baksanıza normalde alandan 60 yapan en kötüsü 26 27 gkgysi olurdu
-
@vm_yilmaz gk gy puan etmiyormus hocam baksanıza herkes alan ağırlıklı diye başlıyor soze simdi 62 alan 20 gk gy yapan kazanamayacak mı size göre
-
@vm_yilmaz
Normalde 60 alan yapanın 26-27 gkgysimi?
O olsa olsa önceki sınavın sınav birincisi filandır:) -
Türkçede yazım yanlışı sorusunu yapamıyorum ne yapmam gerek anlatım bozukluğu sorulsa veya dil bilgisi çatır çatır yaparım ama yazım kurallarında hep yanlışım çıkıyor. 1 soru yüzünden sınav kaçarsa yazım yanlışı sorusu yüzünden olacak.
-
@vm_yilmaz sen abarttın iyice 60 üstü 500 kişi falan. Nerden çıkartıyosun.senin mantığa göre 70 alan sorusundan 5 yanlışı alan mülakat görecek gibi konuşuyosyn. İlkdefa falan mı sınava giriyosyn.
-
@vm_yilmaz Kardeş sen daha önce bu sınava girmiş miydin?
-
Alanda 60 yapan 500 kişi vardır çok uçuk bir tahmin. Hatta imkansız diyorum. Standart sapmada ise ben de vergi, ceza ve medeni diye tahmin ediyorum.