29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@ayyıldız66 76 mümkün değil
-
Arkadaşlar liste de 60 üstü yapan 36 kişi saydım yani bence 50 kişi falandir toplam 60 üstü yapan o da normal yani az kaldi arkadaslar ak kara çıkacak yakinda
-
@pablomu yahu hayel satmayın insanlara en kötüsünü düşünüp hazırlıklı olmak lazım.. En küçük umudun varsa başarısız sonucu görünce insan yıkılıyor.. Buraya son kez yazıyorum mülakata girenler 60 alan yapanlar olacak.. 60 yapamayıp mülakata girenler 75 kişiden fazla olmaz.. Bu 75 kişide ya gkgyden iyi yapmış yada ss ile farkı kapatmıs olacak.. 83,99puan 300. Kişi olacak her türlü bahse de varım
-
@vm_yilmaz tm
-
-
@vm_yilmaz ok
-
@vm_yilmaz tahmininiz doğru olsa bile ifadeniz ve hesaplamanız bence yanlış. ben 60 alan yapmadım. GKY de süper değil. ama madem ki 83.99 ile kapatacağını düşünüyorsunuz. 2.5-3 ss gelse (ki min. gelir ve daha önce de min. bukadar sapma gelmiş) ben de kazanıyorum. o yüzden kesin 60 alan falan bunlar yanlış hesaplamalar. keşke puanlama üzerinden yapsaymışsınız bu kesin yorumları. 60 alanı olmayıp bu bahsettiğiniz puanları alabilecek birçok arkadaş var listeye bakarsanız.
-
@vm_yilmaz siz de insanların moralini bozuyorsunuz ama lütfen biraz gerçekçi olunuz, belki umut etmek isteyenler vardır.
-
@vm_yilmaz 27 58 bekliyorum hocam benim böyle bir ton adam var bence en az 250 si 60 alti yapan olacak
-
@vm_yilmaz hocam dun gece de 60 alandan cogu kalamayacak filan diyordun
-
Boşverin ya gerçekten daha önce yapılmış sınavlar var hesaplamalar var anca konuşur böyle insanlar
-
Bu yıl içinde hakimlik sınavı açılacağına dair bir duyumu olan var mı acaba?
-
Capital dergisinin Türkiye'nin en büyük 500 şirket sıralaması ile karıştırılmış olabilir.
-
Hayel ve morel yazanlar... Yapmayın böyle
-
@vamos bir de deymez yazanları gördüm. üzücü
-
-
@sonsuzruh bunu kim yapmış maşallah ya nasıl bir azim
-
Arkadaşlar işsizlikte çığır açtım kağıt kalemle oturdum istatistik yaptım yukarıda foto attım kendimce böyle bir sonuç çıktı ( sınav giren sayısı, zorluk kolaylık ve sınav ilanının geç gelmesi gibi faktörlerin birbirini dengelediğini düşünüyorum o yüzden 2016 sınavı ile benzerlik göstereceğini düşünüyorum)
-
@mühlet azim değil hocam işsizlik diyelim buna bence
-
@vamos hocam sana bir sey sorsam. Gecen sene adli yargi sinavi kolaymiydi?
59-23 yapmis birisi 84 kusur puanla 306.olmus da merak ettim acaba sinav nasildi neden dusuk sapma gelmis diye