29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@1umut geçen seneki adliyle bu seneki idariyi karşılaştırmak pek sağlıklı sonuç doğurmaz sanırım. Ham 82-83 de yetmeyecekse .. Hayırlısı olsun herkes için.
-
@vm_yilmaz belki sınava bile girmedin ütopik şeyler yazıp insanların sinirlerini bozuyorsun herkes belli bir yaşın üstünde ve sınavlar konusunda belli tecrübeye sahip 60 üstü çıkacak kişi sayısı cidden hayal
-
80 ve 81 aralığında kapatacak
-
@rootofallevil sapmalı 80 -82 puan arası yazmış
-
Sıralama kaç oldu
-
@hakeriaa rüyamda 81.5 ile kapatıyordu
-
Pardon 81.5 ile mülakata kalıyordum tahminim benimde 22 57 yapan gidecek 21 57 yapanda sapmaya istinaden girebilecek
-
23/54 0labilir
-
@hakeriaa zor hocam bence
-
Neden zor ki 55/60alan yapan200 kişi max. Olur bence
-
Facete gördüğümüz tanınan bilinen hocaların tahmin aralıklarının en yüksegini yazıyorsunuz amaç ne anlamadım. Ekran görüntüsü paylaşamadım telefondan imkanım olsa Murat Hocanın yazdığını paylasacaktım
-
@minikistan hocam murat hoca kaç net söyledi
-
@hakeriaa zor falan degil 77 dogruya 4 puan sapma gelse 81 yapar hadi 3.5 gelsin zaten en az 80 puanla kapatması bekleniyor bu işe yıllarını veren insanlar hocalar tarafından
-
@hakeriaa dogru dememis 80-82 puan demis sapma dahil yazmış
-
Doğru demiş bende aynı fikirdeyim en az 80, 81 taş patlasın 82 küsüratla olacak
-
bildiğim tahminler şöyle:
hakimlik akademisi: (nohutçu) 76-77 doğru
yakın eğitim: (levent) 22-57 / 22-58 dağılım
murat kaymak: (themis) sapmalı 80-82 puan -
@dzndr herkes alan ağırlıklı diyor ve yanılıyor bu sınavı gkgy ve ss kazandıracak
-
Benim en ölüsü 20/53 bu 23/54 te olabilir ama hiç ümidim yok standart sapmadan 6 yada 7 gelirse olabilir ki gelmez diye düşünüyorum inşaallah yaniliyorumdur.
-
@hakeriaa daha ne bekliyorsunuz kolay buldugunuz hakimlik sınavı ve günlerdir sorular üzerine tartışıldı dogru saydıklarınız sorular yanlış çıkarsa sanıyormusunuz 60 lar baki kalacak trollerde başladı herkes emek verip girdi sınava sanılmasın ki tek emegi 60 ve üstü dogru yapanlar verdi. İnsanları kırmadan kızdırmadan tahmin yapalım asla olmaz imkansz zor utanmasak sen bu dogruyla yazma hakkın yok yazcaz. Herkes kalbinin ekmeğini yer.
-
Benim 4 yılı mı aldı bu sınav tam 4 defa girdim bu sınav hiç te kolay değildi bir iki kolay soru var olması sınavın kolay olduğu anlamına gelmez bence zordu ve çok ama çok kalitesiz bir sınav idi