29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@ozgurdeniz61 amacım moral bozmak değil lakin 76 doğru ile gelmesi de bana zor geliyor. 79 dan aşağı düşeceğini düşünmüyorum. Düşmesi şahsım için daha iyi, üst sıralarda olabilirim. Ama zor yine de hocam.
-
@ozgurdeniz61 7-8 ss görmedim ben hiç.
-
Simdi issizlikten 2016 sinavinin sonuc aciklandigi ani okudum.
@Yoluzunyol isimli arkadas 76dogru ile 83 puan alarak mulakata kalmis. Profiline girdiginizde 16.sayfada.
7 yanlis ortak alan 5 yanlis idari yargidan yapmis. Yani 58 alan+18gkgy ile 5 puan sapma alarak ilk 300 hatta belki daha ileri bi siradir girmis. Valla tum hesaplar bos,standart sapma tum dengeleri degistirecek -
@1umut demekki 2. kısmın soruları daha kıymetliymiş
-
Benim anlamadığım hakimlik sınavında gygk getirisi bu kadar azsa neden soruluyor %20 ye %80 gibi müthiş oransızlık var. Bak mesela son kaymakamlık sınavına bir tarih sorusu bir idare hukuku sorusuna denk geldi net hesabı yapıldığı için.
-
@rootofallevil p48 de neden varsa burda da ondan dolayı var
-
@maxmin hocam sen sayıştay yazılıyı kazandın diye biliyorum öyle mi
-
@rootofallevil evet öyle hocam
-
@maxmin hayırlı olsun ya inşallah emeklerinin karşılığını mülakatta alırsın:)
-
@1umut çok örnek var böyle sapmanın oldugu sımavlarda tahmin yapmak imkansız 76 dogru yapanın neleri dogru yaptgi ve sapması bilinmez güzel bir örnek yakalamışsınız
-
@rootofallevil amin hocam inşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız
-
@1umut Inşallah güzel kardeşim sapma gelse bize herşey sapmaz bağlı
-
@1umut peki bahsettiğiniz kişinin sıralaması kaçmış
-
@rootofallevil onu yazmamış galiba hocam. Stalklarım sonucu onu bulamadım ama @FC-Real-GDP nin 82.21 puana sıralaması 343 olduğu için 83se ilk 300 içindedir die düşünüyorum
-
@sonsuzruh tamam tşkler
-
Demekki idari yargıdan fazla yapınca sapma yüksek geliyor 30 olsa 5 puan sapma gelir
-
Alanları birbirine yakın yapmak sapmayı iyi etkiler mi? 28 ortak kısımdan 29 idari kısmından bekliyorum
-
Sayıştayın yazılsı açıklanmış kazanan var mı? Ben girmedim ama bir umut hakimlik icin sonuç sayfasına baktığımda gördum
-
@rootofallevil 29 idari bence ıyi sapma getirir
-
S.s dan 11 gördüm kumar gibi