29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@hakeriaa 11 mi?
-
S.s en fazla 15 e kadar da olabiliyor
-
@kubra111 evet hocam
-
Herkese farklı geliyor ss ma
-
@hakeriaa aa cidden mi .2015te falan en fazla 7 8 ss olana denk geldik .daha fazlasını kimse paylaşmayınca 11 ütopik geldi şu an biraz
-
@kubra111 vallahi hocam ciddi söylüyorum en fazla ben de 2016 da 11 ss gördüm en fazla 15 diye biliyorum
-
Bana 3 yada 3.5 gibi gelmişti
-
@hakeriaa doğrudur öyle diyorsanız tabi. var mı hiç örneği peki hocam. size mi geldi 2016da 11
-
@kubra111 arkadaş bana sonucunu göstermişti ona 11 ss gelmişti daha fazlasını da hiç görmedim
-
@hakeriaa nerde gördünüz?
-
@hakeriaa 11 baya iyi gerçekten size onu gösterenin farkı nerdeydi peki hocam idari alanı mı yüksekti?
-
@kubra111 11 inanılmaz ya
-
Evet telefondan sonucunu göstermişti ve hesapladı 11 ss olmuştu alanla 53 54 doğrusu vardı gk gy 20 21 civarı gibiydi
-
@hakeriaa 11 puan sapma gelen arkadaşın doğru sayısı da mı çok yüksekti yoksa ortalama mıydı
-
@hakeriaa hocam naptın sen ya dogrularida düşük
-
11 ss sınır ya da normal puanlara gelmez diye tahmşn ediyorum belki ilk 10 ya da 20
-
@hakeriaa allah allah kafalar karıştı iyice. bu kişinin alanı da uçuk değilmiş neden 11 gelmiş ki. 343.kişininki paylaşılmıştı ya hani grupta onun netleri daha iyi ama 4 puan civarıydı. beyinler yandı
-
@hakeriaa ben de bunu merak ediyordum demek ortalama doğru sayısını da sapma gelebilir demekki
-
Valla beraber h esapladık totalde 84 puan civarı gelmişti
-
@toranj onlarada gelmez bence çok ilginç 11 çok fazla