29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@dzndr Matrah kitabının yazarı Sertkan Hoca da 56 24 kazandırır dedi. Ama şunuda dedi 77 dogrusu olan alan agırlıklı ise kazanabilir diye ekledi
-
@dzndr Nohutçunun tahminleri tutar mı bilen var mı?
-
Liste kaça ulaştı arkadaşlar
-
55/24te kapatır arkadaşlar.
-
@sonsuzruh rica etsem 59-23 hangi alandan nekadar yaptığınızı söyler misiniz. Ss çok düşük gelmiş size
-
@vamos hocam biraz daha zaman gecsin tus ile idariyi filan kiyaslarsam hic sasirmam amin hocam insallah:(
-
@sonsuzruh 59-23 2016 idari yarhı sınavı mı?
2016 da 82 doğrusu olan birinin sıralaması 122
Nasıl oluyo sizin sıralama öyle anlamadım -
23/55 deyin inanalım inanmak istiyorum artık heheh.
-
@kafes66 benimde rüyama girdi sapma dahil 83 ile kapatıyordu
-
@hakeriaa sorular kolaydı da şıklar zordu :d
-
Şu nafaka sorusu adamlar nerde bulmuş o soruyu, zor bir sorudu
-
@mehmet122 senin rüya daha gerçekçi olmuş
-
Foruma girmekten yoruldum açıklansa da kaldığımızı görsek kazananları tebrik etsek
-
herkes tahmin yapmış ben de yapayım bari 55-25 diyorum.
-
@frieddmann yok hocam 2017 adli yargı sonucum. Bi arkadaşın yazdığına karşılık yazdım onu.
-
Tuğba yıldız51/22
-
Artık ortalama 79-80-81 doğru ile kapatacağına çoğumuz inandık. Bundan sonraki süreçte hak edenlerden olmak dileğiyle.
-
@saykayhak Murat hocanın demesine göre standart sapmali 80-82 arası kapatacak.Bu durumda standart sapması 4-5 civarı gelen 76-77 doğrusu olan da kazanabilir..
-
@ozgurdeniz61 hocam, umarım öyle olur ancak 2015 ve 2016 baz alındığında doğru sayısı olarak 80 daha yakın gözüküyor zannımca.
-
@saykayhak hocam belli bir doğrunun altindakileri kesinlikle ss belirleyecek,geçmiş sinavlara baktığımızda bazı kişilere 7-8 ss gelmiş,bazilara ise 2-3 gelmiş.80 doğrusu olan ss ye göre mülakata kalamamis ama 78 doğrusu olan ss si yüksek olduğu icin kalmış