29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
Arkadasin hem 2 bakan referansi varmis hem de namazinda niyazindaymis. Sicilim tertemiz ama acik konusayim bunlarin hicbiri yok bende. Hakimlik basligi altinda bunlarin konusulmasi cok uzucu ama bir o kadar da Turkiye gercegi. Kitaplari kaldirip kapinin onune atasim geliyor yeminle.
-
@kismetnasip diye bir arkadaş 2016 da 76 dogru ile 83 puan almış az önce forumda gördüm
-
@gaye bunların hiç biri hemen hemen hepimizde zaten yok ki olanlarda olmuşta ne olmuş niye sonuçta olmamış ama kısmette nasipte olması gerekiyor işte siz tam olarak meseleyi anlamamış görünüyorsunuz
-
@minikistan kaçıncı olmuş
-
@minikistan 76 dogrusu olan biri olarak bende merak ettim. Kacinci olmus ?
-
@minikistan 76 ile 83 alan gunduz yazdigim @Yoluzunyol hocam
-
@müptela69 76 dogrusu olan idaride sapma aldigi icin 83 puan almis ama siralamasini yazmamis. Ilk 300dur galiba, 82.2 puana 343.sira gelmis
-
@1umut yanlış mı bakmışım dogrular dogru ama sıralaması yoktu sanırım
-
@müptela69 mülakata girmiş konusuluodu
-
@minikistan 83 puanlinin siralamasi yok hocam. Ben faceten 85 puanli birini kaydetmisim 100kusurmus siralamasi
-
Tarihte 15 sorudan 12 yanlisim vardi alan kurtardi.beni demis
-
@1umut mülakata girdi 2016 da 79.900 kusurmus yazilimis forumda
-
Bazılarımıza çok şaşırtıcı sonuç gelecek sapma sayesinde sanırım
-
Aynen oyle sapmaya kaldik hakkimizda hayirlisi
-
Bu da boyle bi siralama
-
Belliki o arkadasin alan neti agirlik fazlaymis onun ekmegini yemis
-
@1umut, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
Bu da boyle bi siralama
Mesela bu arkadas idari yargi alani iyi yapamadigi icin daha yuksek sapma alamamis, 3 puan kadar almis
-
@1umut 76 alanin idari yargısı iyiydi forumda okuduydum bu sınavda da idari yargı testi mi etki eder sizce?
-
@hakeriaa hocam anladığım kadarıyla 7 kişinin mülakatının ortalama 5 dk sürdüğü bir ortamda , olmamasını Allah a bağlıyorsunuz. O zaman bu mantıkla referans da aramazsınız artık. nasıl olsa olacaksa önünüzde kimse duramaz. olmazsa da hakkınız yendiği için değil kısmetiniz de olmadığı için elenmiş olursunuz.
-
@minikistan hic bilmiyorum ki hocam:( matematik ve vergiyi tam yapabilenler iyi sapma alir gibi geliyor. Ama hic bilemiyorum ki ben de heycanla bekliyorum️