29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@1umut bana şu sapma gelse 82.5 hemen hemen aynı gelir idari benimde öyle tuh
-
@hakeriaa demek istediğinizi anlıyorum ancak siz böyle söyleyince Allah'ı kızdıracak bir şey mi yaptım diye sorguluyorum. kpss de çoğu puan türünde ilk 50 deyim . bütün sınavlara derecedeyim. hiç mi nasibim yok gerçekten çok üzülüyorum.
-
@minikistan dostum, benim 2016'da gkgy 21, ortak alan 34, idari yargı 23 doğrum var. Gelen puan 81,23 . Sıralama 430 küsür. 76 doğruyla o puan büyük ihtimalle 62 alan, 14 gkgy yapmıştır.. başka mantıklı bir açıklama varsa buyrun:)
-
@1umut idari yargıyla çok alakası olduğunu sanmam benim 23tü 5,5 sapma geldi
-
@hakimikaymakam 60 vardı alanı
-
@idariyargı sizin nasıldı dogru dagılımı anladım ki kisiye ozel bu puan isi liste bosuna 78 76 diyoruzda sapma işi degiştiriyor
-
@idariyargı diğerleri nasıldı
-
Arkadaşlar, doğru sayısı üzerinden tahminlerde bulunmayalım. Alan ve gkgy puanları farklı olduğu için kesinlikle büyük hayal kırıklıkları yaşarız. Ham puan üzerinden tahminlerde bulunmak gerekiyor. Hepimiz bunun farkındayız değil mi? Duamız; buradaki arkadaşlarımızın çoğunluğunun mülakata kalacağı bir puan ile kapatması...
-
Ben geçen gün themis e gittim dostlar . Hocalar ile konuştum . Çok iyi yapanlar var mı diye, pek yok dediler . Ki oraya giden çok kişi vardır . Genelde de gelip söylerler.
-
Listenin en son hali var mı arkadşlar.
-
@hakimikaymakam amin ustad insaallah
-
@çıkmadıkcandan cok farklı bir sene kesişemiyoruz
-
@kafes66 kestiremiyoruz
-
@frieddmann yok herhalde hocam liste durdu 60 lar yok
-
evet liste son haliyle kaldı öyle arkadaşlar, artık pek fazla ilerlemez gibime geliyor
-
@kafes66 aynen hocam heyecan ile bekliyoruz. yalnız bir arkadaş önceki sayfalarda listenin ilk 3ü anca ilk 30 a girer demiş. 3-4 puan sapma gelse bana 94 puanla 30. anca oluyorum
-
liste durdu. dershaneler sınavda pek yüksek yapan yoktu diyor. buradaki ilk 150 ile mülakattayız herhalde tam kadro
-
@dzndr bence de öyle dostum. iyi yapan insanın doğasında var başkaları ne yapmış diye bakmak.
-
@çıkmadıkcandan en fazla bir bu kadar kişi daha varız bence de. başvuruların düşüklüğü ile ilan tarihi odaklananların sayısını da etkilemişe benziyor
-
@kafes66 hayırlıra vesile olsun inşallah