29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@marshallist hocam ceza koşulu asıl alacağa bağlıdır, asıl alacak sona erince ceza koşulu da istenemez. ben böyle biliyorum.
-
@sonuç hükmen teslim
-
@sonuç cevabina hukmen teslim dedigimiz sorudanmi bahsediyosun hocam
-
@dnztrkn hahahah bu iyiydi ben onu önyargı yaptım şimdi de ayırmıyorum, böylesi daha güzel
-
@fc-real-gdp tamam işte soru Yanlışı soruyor şıkta ise kusuru borçlu ispat eder diyor
-
@fc-real-gdp evet ben de öyle biliyorum soruda yanlısı soruyordu ve sıktı asıl alacaga bağlı değildir diyordu
-
@alp9292 evet aynen havale ile teslim Satıcı açısından sormadığondan yanlış diye kabul ettim
-
@marshallist hocam soruda doğruyu soruyordu.
-
@sonuç munzam zararı duruma göre borcludan da alacaklidan da ispat etmesi gerekebilir
-
@fc-real-gdp yanlışı soruyordu hocam
-
borcun üstlenilmesi sorusunda iç üstlenme sözleşme hükümlerini alacaklıya ileri suremez gibi bi şık vardı onu yaptım ben.
-
@fc-real-gdp doğru şık
-
Arkadaslar bilirsiniz sinava hic calismayip giren tipler, sinav sonrasi genelde " cok kolaydi 90 ustu kapatir" seklinde yorum atarlar.
Bu sinava 3 ay once 10 gun baktim dahada bakmadim .Hem iş hem sinav bana uygun degil beceremiyorum yapcak bisey yok deyip biraktim .
3 aydir sayfa acmisligim yok.
Kazanamicam ama beni cok sasirtan derecede yuksek dogru cikacak gibi .
Sifir biri degilim diger kurumlardan sinav ve mulakat tecrubelerim var .
Bu sebeple moral bozup sinav yuksek kapatabilir diyorum . -
@marshallist hocam hatlar karıştı
-
Geri vermede bazı arkadaşlar 1 değil 3 diyor o 3 diyenler tutuklama değil harici önlemler için onun için doğru 1 yıl
-
Islah sorusunu hatırlayan var mı ? 3.kisili bi şık vardı
-
@sonuç ben de yanlışı soruyordu diye hatırlıyorum hocam. Ceza koşulunun sona ermesi asıl borcu etkilemez gibi bir şık vardı onu doğru diye elemiştim şıklardan.
-
Borcun üstlenilmesi sorusunun cevabı ne olacak Allah aşkına
-
@rootofallevil iç anlaşma hükümlerini alacaklıya ileri süremez olmalı.
-
@marshallist Islah yetkiye ilişkin itiraz yapılır( yetki sözleşmesine göre ilk itirazdır