29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@scrikss adliciyim o adlı yargı testine rağmen 60 üstü yapan varsa helal yani zaten bizde 70 baraj olacağı için 60 üstü yazmaz
-
@gaye mantıklı düşündümde adlicilar bizim kadar iyi yapamiyorlar sanki biz hukuk bitirdik listeye sonlardan girer çogu
-
@minikistan adliciler 2 yıl bu sınava çalışmıyor çünkü hatta yüksek alım olan bir bir taraf varken idariye girmek için tutup orayı riske atmak da biraz mantıksız takdir edersiniz ki, sizin böyle bir fırsatınız olsa siz de böyle bir mantıksızlık yapmazsınız
-
@minikistan arkadaş sanırım adlı yargı sınavına girip listeye yazdıran var mı diye sormuştur adlici olarak düşük kontenjan olan yer için ekstra vergisidir maliyesidir çalışan çok olmaz diye düşünüyorum ben girmedim açıkçası idariye sırf bu yüzden
-
@minikistan zannetmiyorum hocam yapamiyorlarsa da vergi, maliye, iktisat yapamiyorlardir. hukukta her turlu alirlar bence. ama bu 3 alani yapamayinca da listede ust siralar zor tabi.
-
@gaye adliye iibf’li girebilseydi görürdük hukuk yapanı yapamayanı
-
@maxmin, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@gaye adliye iibf’li girebilseydi görürdük hukuk yapanı yapamayanı
Öyle bir durum olsa hukuk mezunları için hezimet olurdu hocam. Buradan bir çok İİBF'li adli sınavına adli yargı testine özellikle çalışmadan girsin yine de ilk 3000'e girer o kadar söylüyorum Şahsen adli yargıyı kazanabilir miyim diyen insanlara sinirleniyorum ilk 3000'e de girin yahu hakim olacaksınız.
-
@sinavsinavv herkes adlinin bu sınavına kolay diyor baraj 71-72 görüyorlar bence de zordu hocam
-
@gaye hocam genellemeyi bölüm bazlı değilde okul bazlı yapmak lazım , hukuk var hukuk var , ODTÜ ibf var Ankara siyasal var birde 300000. olup ibf okuyan adam var. Ankara hukuk var Kırıkkale hukuk var . Öğrencilerin düzeyleri ve eğitimleri çok farklılık gösterebilir. Kanımca ama buradaki çoğu SBF li adliyide kolay kazanırdı.
-
@maxmin üniversite giriş sınavına hazırlanın siz bence, o zaman görürüz yapanı yapamayanı
-
@kiziroğluhey ortak alandan kaynaklı olarak kolay deniliyor zaten ama adlı yargı testinin beklenenden farklı geldiğini söyleyebilirim benim 83 netim var her türlü içerdeyim sorun yok ama 71 72 ancak sapmalı kapatır diye düşünüyorum yarın göreceğiz nasılsa ne desek boş
-
@çıkmadıkcandan yorumunuza +1500 veriyorum hocam çok fazla hukuk fakültesi açıldığı için zaten cevap vermedim ben o fakültelerin durumunu bildiğim için ama nokta cevabı siz verdiniz
-
@çıkmadıkcandan hocam 300000. olup iibfden kpssden cok yuksek yapanlar var:) girdikleri gun ölümüne kapaniyolar kpss derslerine. Ben siyasal mezunuyum, tabi biraz benim tembelligim o baska ama analizim diger univlerdekilerin daha basarili oldugu
-
2001 de yazamadik hukuk ea 7700 siralamayla sayisalci olunca, hep bu egitim sistemi:)
-
@sinavsinavv baba bu kadar netin var madem ne diye zor dedin
-
@kiziroğluhey hocam benim zor deme maksadım başkaydı yani liste açısından konuştum adlı yargıya girip listeye yazdıran yoktur anlamında
-
@1umut hocam calisip basarili olan var elbet ama genele baktigimizda o basari cok degil. Bazi seyler kader kismet hocam benim zamanimda benden daha dusuk puan alan bir cok liseden arkadasim, doktor oldu. Biz yillarca b kadro memur olarak calistik,en son ders calistik da 4/1 ek gostergesi olan denetmen yrd olduk o derece yani:)
-
@1umut vardır ama istisnadır hocam . Ben de SBF mezunuyum 2010 dan önce girişli iseniz bizim bölümlerdeki öğrenci ve hoca kalitesi çok yüksekti.
-
@çıkmadıkcandan Bu soylediginize katiliyorum hocam. Cok haklisiniz. Yine de ben adlicilerle girilecek topyekun bir savasta, hukuk alaninda ustunluk saglama sansimizi az goruyorum. Bu benim dusuncem. Bugun iibf'liler adli sinavina girebilse hukukcular karsisinda ezici cogunluk saglar gibi bir dusunce gercekci degil bana gore:)
-
@gaye ben genellemelere her zaman karşıyımdır zaten