29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@mühlet neden umutsuzsunuz olur olur
-
@minikistan çalışma konusunda idari vergi farketmez bence, ikisinde de iş vardır, çalışılır. Benim de sıkıntım yok açıkçası çalışmak konusunda. Bu arada hala saat 9 bile olmadı
-
@minikistan ne bileyim içime doğmuş gibi hissediyorum, sanki açıklandı da kazanamadım gibi. Hayırlısı
-
@çıkmadıkcandan evet ben size öyle diyorum Allah emekleriniz emeklerimizin karşılığını verir inşallah ne diyelim
-
Son tahminler ne çıkar diye sorsak be
-
@frieddmann ne çıkarsa bahtımıza
-
@mühlet hocam kaybedeceksek zaten yarin kaybedecegiz, kazanacaksak da kazanacagiz. Bari son gece hayal kurun, seytanin vesvesesine yenilmeden guzel dusunmeye calisin. Icim icimi yiyor ama hayal kurmaya calisiyorum. Kagit kalem aldim hakim olursam sevdiklerime alacagim hediyeleri yaziyorum, yapmak istediklerimi yaziyorum. Kaybedeceksem de hayallerim yazili olsun, bir sonraki sinav icin güc verir belki tum yarim kalmis hayallerim.
-
Kursuye göre avantajları ve dezavantajları var. Danıştay da daha yoğun tempoyla çalışılır ama izinleri kürsüye göre biraz daha fazla olur,sosyal faaliyetler Danıştayda daha çoktur, kürsüde ilgi alaka ve özel ayrıcalıklar (bundan kastım çalışma şartlarıdır) kürsüde daha iyidir, mesleğinizde yükselmek istiyorsanız Danıştay daha iyi bir seçim olacaktır, işi usul ve esas olarak kürsüde daha iyi öğrenebilirsiniz, Danıştayda sıradan biri olursunuz, kürsüde en yetkili kişilerden biri siz olursunuz, Danıştayda evde daha çok çalışma imkanı bulursunuz, kürsüde daha sık kurumda bulunmanız gerekir, kürsüde dosyayı sıfırdan hazırlarsınız, Danıştayda hazır olan dosyaların usul ve esas denetimini yaparsınız, Danıştayda üstünüz oldukça çoktur, kürsüde bir elin parmağını geçmez .
-
@mühlet Teşekkür ederim hocam
-
@frieddmann sana ne lazım
-
@1umut Allah gönlünüze göre versin gerçekten. İnşallah kazanırız tabi gönül onu çok istiyor
-
@çıkmadıkcandan güzel soru oldu
-
@çıkmadıkcandan, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@bivena sayıştay da akar hocam .dguy a falan da okeyim bu arada o zaman sizin için hsk müfettişliği de olurmuş.
Her şeyin hayırlısı olsun hocam.
"Rızkı Huda yetiştirir, ilm-ü kemale cehd kıl."
(Rızkına Allah kefildir, sen ilim ve olgunluğa ulaşmaya bak.)
Demişler. O yüzden meslek sadece hizmet etmenin bir aracı olabilir diye düşünüyorum. Rabbim en hayırlı bir şekilde hizmet etmeyi nasip etsin
-
@çıkmadıkcandan valla bana içerde olabileceğim puan lazım. 23-58 yetr mi ki inşallah aşağısında kapatır :))) sonra seçeriz bi yer hayal kuruyoruz ya.vergi mah.tercihim olur :))) muğla ili olsa iyi olur hayal kuruyoruz ya yada eskişehir
-
@mühlet buradaki çoğunluk kazanır inşallah
-
Son 12-18 saatlik dilimdeyiz verelim coşkuyu kolonlar titresin mi
-
@frieddmann ben de eskişehirliyim hocam olsa güzel olur. ama tercih yapabiliyorsam muğla yı ben alayım eskişehir ide sana vereyim:)
-
@çıkmadıkcandan 3 senedir marmaristeyim güzel yer burası eskişehirde üniversite okuduğum şehir o yılların hatrına değişiriz :)))
-
Ben de kazansam keske hayal kuruyoruz umarım yarın gerçek olur Uzun zamandır ailemden uzakta yaşamaya çokda hayal etmediğim bir şehirde çalışıyorum Deniz kenarı tercihim İstanbul idare mhk olurdu
-
Muğla'dan ben de alırım bir dal