29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@rootofallevil bundan emin miyiz?
-
Memuriyetten çıkarma şart işlemmiş
-
@tardukağan hocam guy mülakatının zamanı ile ilgili duyumunuz var mı?
-
@ecem bence de öyle çünkü şart işlem benim bildiğim kadarıyla belli bir statüye sokan ve statüden çıkartan işlemlerdir
-
@gossen evet yanlış yapmışım ben kitaptan baktım Themis idare kitabında örnekler kısmında var şart işlem diye geçiyor
-
@intermilan, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@tardukağan hocam guy mülakatının zamanı ile ilgili duyumunuz var mı?
bakanlıktaki toplantıdan sonra süreç belli olacaktı hocam. Çarşamba günü soracağım inşAllah. Haberleşiriz olur mu?
-
@ecem o zaman cevap şart - inşai mi?
-
@ecem bende şart yaptım sadece öyle olmalı inşai olamaz abi
-
Arkadaşlar borçlar sorularının cevaplarını tam olarak hatırlayan var mı gerçekten çok önemlide herkes bi hatırladığını yazabilir mi çünkü 58 duruyor iki soruyu hatırlayamıyorum size zahmet olmazsa cevapları hatırlayanlar yazabilir mi
-
@maliyeci01 soruları mı toparlıyorsunuz hocam
-
@gossen hayır iki sorunun cevabını hatırlayamıyorum borçlardan bir el atarsanız hem bana hem arkadaşlara faydası olur
-
@maliyeci01 bende bulamadım. Arkadaşlar yardımcı olsanız Harika olur
-
@kemankeşş şart + inşai
-
@gossen sizin Var mı hatırladığınız
-
@maliyeci01
1 ayırtetme gücü olmayanın işlemi Hakkaniyet sorumluluğu
2 Cezai İşlem
3 Kurtuluş kanıtı sadece Adam Çalşıştıran
4 İç üstlenme sözleşmesi alacaklıya karşı ileri süremez
Hocam bunları hatırlıyorum inşallah işine yarar -
eksik borçlar vardı zaman aşımı doğuştan borçtur diye
-
@maliyeci01 hatırladıklarım;
Aşkın zarar sorusu, borçlu kusursuz olduğunu ispatlayamazsa zararı ödemek zorundadır şıkkı yanlış çünkü alacaklı borçlunun kusurunu ispatlamalıdır.
Zamanaşımı sorusu, doğru olanı soruyordu. Bazı şartlar gerçekleştiği taktirde zamanaşımına uğramış borçlar da takas edilebilir.
Hangisi kurtuluş kanıtı getirebilir? Yalnızca adam çalıştıran -
@friedmanmilton @ecem mesajlardan da bir arkadaş şıklı soru da hazır olmayanlar arasında dedi var mı başka hatırlayan bunlar dışında
-
ulaşması gerkli değil hüküm doğurduğu an şıklıydı
-
@karar açık kabulun gerektiği hallerde kabul cevabının kurulduğu anda hüküm ve sonuçlarını doğurur cevap bu NET