29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
hakkaniyet sorusu
-
Cezai işlem sorunun cevabı neydi peki?
-
hukuka aykırılığı azaltan değil
-
Yardımcı olabilecek bi arkadaş var mi ?
Borcun iç ve diş ustlenilmesi ile ilgili sorunun cevabı ile ilgili yardımcı olacak arkadaş var mi ?? Ben iç üstlenmeden doğan savunmaları ileri süremez yaptım şık sürer mi diyordu soru doğruyu mu yanlış i mi soruyordu hatırlamıyorum
Birde subjektif artı insai işlem yaptım bu soruda cevap kesinleşti mi ? -
@vi̇nni̇e-jones ileri süremez diyordu cevap oydu doğru olanı soruyordu
-
@vi̇nni̇e-jones bende öyle yaptım iç üstlenmeden dolayı ileri süremez dedim alacaklıya c şıkkıydı
-
2 defa mülakattan elenen birisi olarak sınavda çok basit sorulardan kaçırdıklarım var ortak alanda matematik çok zorladı soruların üzerinden tekrar gidecektim vakit kalmadı idari yargı testi standart sapması yüksek olur sonuçlarıda idari yargı testi belirler
-
İdari yargı testinde 30 üstüne çıkan var mı
-
Hakkaniyet
Zamanaşımı
Kurtuluş kanıtı
Cezai şart
Borcun üstlenilmesi
Haksız fiilde kusuru azaltan sebepler -
@gossen teşekkürler nedense â şıkkı yaptım gibi bu cevap â sikkinda hatırlıyorum hayırlısı. Olsun ama bu cevabı verdim buna benzer birsey yoksa doğru yapmışım
-
@gossen + sözleşmenin hüküm ve sonuçlarını doğurma anı
-
23,26,30 sıralı doğru bu sınavı kazanmaya yeter
-
@karar eyvallah biraz rahatladım
-
@vi̇nni̇e-jones son söz ösym'nin
-
@tardukağan bakanlıktaki toplantı neyle ilgiliydi?
-
@gossen açık kabul gererktiği halledrde kabul habernirin gönderildiği an HÜKÜM doğurmaya başlar
-
@kemankeşş emin misiniz hocam
-
Ösym açıklar mi soruları
-
- Sayfada tüm soruların orada olması lazım
Önceki sayfalarda 2016 yılında 24-55 gibi birşey 343.yapmış Kişiyi. 2016 sınavı ile eşdeğer bir sınav olduğu düşünüldüğünde 20-23 gk 57 Sınırda olur gibi 58 üstü alan rahat en rahatı 60 ve üstü alan olur
- Sayfada tüm soruların orada olması lazım
-
İyukta yürütmenin durdurulması sorusunu tam olarak hatırlayan var mı ön bilgili mi yoksa direk sorumluydu şıklarını hatırlayan varmıdır.