29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@vamos 25, kök üç. Üç tane yan yana eşkenar üçgen çıkıyor, bir kenar 5 kök üç, beş kenar 25 kök üç. Olasılık 1/10. Mandalina 960. Fındık fıstık 34 diye hatırlıyorum. K ile soru 20 yaptım.
-
@alageyik08, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@vamos 25, kök üç. Üç tane yan yana eşkenar üçgen çıkıyor, bir kenar 5 kök üç, beş kenar 25 kök üç. Olasılık 1/10. Mandalina 960. Fındık fıstık 34 diye hatırlıyorum. K ile soru 20 yaptım.
Fındık fıstık sorusunu 32 yaptım ben.
2(f+c+b)= 32 f+c+b'yi 16 bulmuştum sanırım -
@vamos fındık 6, birini 14.5 birini 13.5 diye yaptım ben ama tabii ki yaptıklarımız yüzde yüz net değil. Bakalım.
-
@alageyik08 eşkenar dörtgenin çevresi soruluyordu bir kenarı a dersek çevresi 4a olur o da 20 kök 3 çıkıyordu
-
@rootofallevil Bakın hocam doğru diyor olabilirsiniz evet, ben yamukun çevresi diye yapıştırdım cevabı.
-
5 kenarın çevresini soruyordu
-
@rootofallevil Yamuğun çevresini soruyordu diye hatırlıyorum.
Tarih batırıyor maalesef beni. Attıklarımın çoğu yanlış çıktı -
@cura, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
5 kenarın çevresini soruyordu
4 kenar var da bir kenar 2 kat uzunluğunda
-
Eşkenar dörtgendi o sorulan
-
@rootofallevil, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
Eşkenar dörtgendi o sorulan
Maalesef değildi
-
Sınavda da doğru okuduğuma eminim oluşan dörtgenin çevresini değil eşkenar dörtgenin çevresi soruluyordu
-
@cura Ben de yamukun alanı diye hatırlıyorum, özellikle de harflerin sıralanışina baktım. Bakalım sorular açıklanırsa göreceğiz.
-
Adım gibi eminim eşkenar dörtgendi sorulan
-
@alageyik08, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@cura Ben de yamukun alanı diye hatırlıyorum, özellikle de harflerin sıralanışina baktım. Bakalım sorular açıklanırsa göreceğiz.
Rahat olabilirsin 2 kere çözdüm bende 25 kök 3 çıkıyordu cevabi
-
Göreceğiz cevaplar açıklanınca herkes çok kesin konuşuyor ben de kesin olarak 20 kök 3 diyorum. Farklı soruyu okumadık ki
-
@ecem İnşai İşlem Bir durum oluşturuyorsa, durumu değiştiriyor veya ortadan kaldırıyorsa inşai bir işlemden söz ediyoruz. Ör. Bir kişinin üniversiteye öğrenci olarak kaydının yapılması, o kişinin durumunu değiştirir. Bu örnekteki işlem hem inşai işlemdir, hem de şart işlemdir.
Şart + inşai
-
@mr-aday Makaleden alıntı
-
@cura hocam bende 25 kök üç buldum ama arkadaşlar 20 kök üç diyor eminmisiniz cevabınızdan
-
Kuruyemişçi sorusunu 32 diye salladım cevabı kaç çıkıyordu onun
-
kuruyemiş sorusunda 1. , 2. ve 3. kutulardaki badem, fındık ve cevizleri toplayınca 0.6 (ceviz + fındık + badem) = 96 çıkıyordu. soruda 0.2 (ceviz + badem + fındık) ne kadar eder diyordu. 32 yaptım bu şekilde.