29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@rootofallevil hocam hala 20 kök üç diyorsunuz. eşkenar dörtgenin çevresi 20 kök üç lakin soruda büyük dörtgenin çevresini soruyordu.
-
@rootofallevil iyi sallamışsın, doğru
-
@fc-real-gdp yarın sorular açıklanırsa göreceğiz
-
78-79 un hiçi şansı yok mu ki, yoksa bir iki doğru ile kaçırcam resmen
-
@rootofallevil, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@fc-real-gdp yarın sorular açıklanırsa göreceğiz
Yarin sorularin aciklanacagi bilgisi nerden?
-
@sikilaccisamatha genelde sınavdan 2 gün sonra ais de açıklanıyor ya ondan
-
@rootofallevil hocam ben de eşkenar dörtgeni soruyor sandım ilk 20 kök üç buldum, sonra soruyu tekrar okudum büyük dörtgenin alanını soruyordu.
-
@ezo hocam canınızı sıkmayın. burası çok kafa karıştıyor. kimsenin cevabı kesin falan degil. osym açıklayınca rahatlayacaz, üzülmeyin.
-
@rootofallevil o soruyu eşkenar dörtgenin çevresi diye okuyan yalnız değilmişim sizce de bir sıkıntı yok mu kimi arkadaşlarım eşkenar dörtgen diyordu kimi yamuk diyordu soruda bir sıkıntı olabilir mi? Ben de eşkenar okuyup 20 kök 3 yaptım ve eminim eşkenar okuduğumdan
-
Yoksa soruda atıyorum (abcd) eşkenar dörtgeni yazıyordu fakat abcd kenarları yamuğu mu işaret ediyordu yani basım hatası olma olasılığı nedir ?
-
@sinavsinavv Hocam orada eşkenar dörtgen yazıyordu evet ama yamuğun çevresini soruyordu. Stresten öyle anlamış,hatırlıyor olabilirsiniz.
-
@rootofallevil, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@sikilaccisamatha genelde sınavdan 2 gün sonra ais de açıklanıyor ya ondan
Hmm anladim tesekkur ederim
-
Bende soruda evlense dörtgen olarak okudum 20 kök 5 yaptım
-
O yüzden diyorum bu kadar da tesadüf olmaz neden herkes farklı okusun ki ben kenarların harflerine takılmadım o yüzden Yamuğu sormadığını düşündüm eşkenar okuduğum için de yaptım 90 60 30 üçgeninden zaten Yamuğu sorduğunu bilsem elimize yapışmazdı uzun kenarı da hesaplardık
-
@sinavsinavv hocam açıklama kısmında abcd eskenar dortgendir vs. vs. diyordu. soruda da (uyduruyorum harfleri) abce dörtgeninin cevresi nedir? diyordu. Ben böyle hatırlıyorum
-
@ubeyde 78 -79 alan gk ayrımı önemli
-
24-56 gibi kapatır veya 23-57
-
@toranj ben vedia olduğunu düşünerek arac teslimi yaptım hic mi umut yok
-
@sinavsinavv ben de eskenari soruyor diye 20kok3 buldum. Yamugu soruyorsa 25kok3 tür
-
@gaye haklısınız hocam yarın görürüz inşallah