29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@ehss hangisi yürütmenin durdurulması ile ilgili doğru bilgidir?
Yürütmenin durdurulması kararına karşı yapılan itirazlar sonucu verilen kararlar kesindir şıkkı doğrudur. -
@gossen kurtuluş kanıtı getirmesi mümkün
yapı maliki
taşınmaz malıki
adam çalıştıran -
@karar evde hayvan besleyen adam
-
@arpad bi daha söyle anlıyamadım
-
Türkçede akışı bozan IV (4) müydü
-
Geometri 20 kök 3 olacaktı değil mi
-
Arkadaşlar soru kitapçıklarında soruların yeri farklı olup cevapların şıkları nasıl oluyor?
-
@karar ev başkanı, adam çalıştıran ve hayvan besleyen kişiler kurtuluş kanıtı getirebilir. Cevap sadece adam çalıştıran olacaktı.
-
@kemankeşş ha tamam o zaman ben yaz lastiğini kış lastiğini aldıktan sonra bırakıyor deyince vedia oluyodu çünkü. o zaman hükmen teslim doğru diyebiliriz net olarak
-
Cezanın seçenek yaptırımları çevrilmesi sorusu
Ben 1-2-3 yaptım cevabı göremedim
Art mirasci ataması ile ilgili sorunun içeriğini hatırlayamıyorum konuşulması gibi
Birde sulh ve feragat sorusu vardı içeriğini bilmiyorum hatırlayan arkadaşlar varmı?? -
Neden kendi cevaplarınızı net!!! Kesin!!! Diye paylaşıyorsunuz kanunda yazanı bilmesek tamam da.
-
@ecem hocam şıkların yeri de farklı olabiliyor.
-
@sbf1983 benim subjektif aklmın ucundan bile geçmedi eğer öyle olursa 1 yanlış daha...
-
@ezo ben net yazdım yukarılarda, kanun maddesine dayanarak yazıyorum bende. Ama bazı arkadaşlar kanunu bile yok sayma derecesine kadar gidiyorlar
-
@ezo ÖSYM buraya bakıp cevap anahtarı yapacak çünkü
-
@toranj hocam emin degilim benim aklimda oyle kalmis. Kaynaklar bazi konularda yanlis bilgi iceriyor onu anladim, bizden de neredeyse o kaynak yazarlarindan daha iyi olmamiz bekleniyor.
-
@marshallist kanuna göre derken şunu kastediyor, direk kanun maddesinden hatırladıgım, eger dava süreci içinde zamanaşımına ugrarsa, ve dava reddedilirse 60 günlük ek süre verilir. dogal olarak kanundaki özel maddeye göre takası mümkün, cevabımız da bu
-
@gossen teşekkürler
-
@rootofallevil, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
Geometri 20 kök 3 olacaktı değil mi
25 kök3 buldum
Olasılığı attım bi. Cevabı neydi 2Kırmızı-14Beyaz top sorusunun?
-
@vamos olasılık 1/10 olacaktı geometri 30 60 90 üçgeninden çözülüyordu 20 kök 3 çıkıyordu cevabı