29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@kafdağınınarkası şıkları arama vergi incelemesi yoklama olan bir soru vardı onu diyorsanız ben doğruluğundan emin değilim ama o soruya defter tutma dedim
-
@sonuç cevaplar acıklanınca görüşürüz.
-
Bu sorunun neyi tehlikeli cevap defter tutma ÖSYM yayinlayinca görürsün cevapı .
-
@kafdağınınarkası defter tutma nerde Yapılıyor kal IDI ki vergi dairesinin defter tutma gibi bir yükümlülüğü yok Mükellefin var
-
Her şey de incelik olmaz zorunda değil o soru netti
-
@kitap-kokusu sağ ol hocam dediğin gibiyse doğru yapmışım
-
Benim okuduğum tüm vergi Kitaplarında ayrıca kanun da Truva bilgi im dahilinde defter tutma işi vergi dairesinin işi değil tutulan defterleri inceler
-
@atam2811 arama arkadaşım cevap re sen tarh nedenleri oku defter tutmayı görürsün
-
@kafdağınınarkası soru yalnız resen tarh nedeni demiyor ki vergi dairesi ne yapar diyor resen tarh durumunda
-
@kafdağınınarkası bosver hocam bunlar çete. Bildiğimiz şeyi de unutturacaklar.Fazla takılmamak lazım burada.
-
@kafdağınınarkası resen tahta deftere güvenmiyor birde deftere itibar edip inceleme mi yapacak
-
@sonuç itibar etse zaten ihmalden tarh yapar
-
Arama başlı başına ayrı bir suç oluşturuyor tarhiyata esas olamaz
-
@kafdağınınarkası yani arama DAN bir şey çıkarsa tarhiyat yapmaz diyorsunuz
-
@sonuç bak soru şu rese idarece ve ikmalen tarhiyatta esas alınmaz
-
KESİN BILGI SMM DEN ÖRNEK ARAMA, YOKLAMA, INCELEME BILGI TOPLAMA YÖNTEMLERI DENIYOR VE DE ÖRNEKSEL BILGI VERİYOR
https:/ /vergialgi.net/makaleler/vergi-denetim-turleri/ -
Foruma kalsam 70 netim bile çıkmıyor ösym ye göre min 75 netim çıkacak
-
Yani 3 tarhiyatıda göz önüne almak gerek yoklama fişi idarece tarhta inceleme ve takdir re sen tarhda defter tutma idarece tarhta esas alınır
-
@kafdağınınarkası defter ikmalen tarhta esas alınır
-
Hepinize bravo umarım listeye girmişsinizdir ısrarla kendi söylediği cevabı diretenler özellikle, ben buradaki cevaplara göre adaya veda ediyorum ama son sözü ösym söyleyecek