29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@mühlet Açık bir kabul gerekiyorsa, kabul haberinin GÖNDERİLDİĞİ AN hüküm ve sonuçlarını doğurur.
-
2016'da 278 kisi IIBF , 322 kisi hukuktan mulakata kaldi.40 kisilik IIBF kotasi vardi tamami doldu , hukuktan ise 120 kisi alindi 160 kisi yerine.
-
@cura olumsuz baktı demedim yanlış anlamayın, sonuçta gerçekte ne kadar hukuköu ne kadar ibf li ihtiyacı var onlar biliyor ve o kadar alıyorlar. Vergi ve maliye kısmına ibf lileri daha yatkın, daha iyi yapıyor ondan bahsediyorum ben
-
@cura yani hangi alandan ne kadar ihtiyaç var o kadar almışlar, şu işi yine ibf hukuk ayrımına getirmeyin lütfen ben bambaşka bir şeyden bahsetmiştim, niyetim bir ayrıma gitmek değildi, muhakkak bakanlığın da bir planlaması vardır demek istiyorum ben.
-
@mr-aday hocam soruda belirtilmedi sanırım açık bir kabul gerekiyor mu gerekmiyor mu diye
-
benim merak ettigim, puanlar nasıl degişecek, örnegin biz sadece iibfliler olarak 100 kontenjanımız var. 2016 ilanında 150 kişilik ilan gelmiş iibfliler için. 2016 da 28000 başvuruda 83 ile kapatmış sanırım. bu sene 15000 kişi girmiş, kaçla kapatır? sayılarda yanlış varsa bilmiyorum sadece burdan duyduklarımla yazdım.
-
@cura gençlerde ümit kalmadı bende gitmicektim ama yeni kitap aldım emek ettim en azından ankarayı görmüş olurum dedim .2016 da 200 kişi alınacaktı ama sonuçlar açiklandığında listede 120 kişi vardı bizim için çok zor oldu inanın insan kendinden şüphe ediyor bir de çevreden senin soyunu sopunu araştırmışlardır o yüzden almamışlardır gibi konuşmalara maruz kalınca aman Allahım insan kendi ülkesinde garip öksüz hissediyor hani o parya varya kendi ülkende garipsin öz vatanında parya bize onu yaşattılar tek dileğim sizler yaşamayın
-
@mr-aday seçenekler karışıktı ya ondan dağıldık şu an
-
@rootofallevil Şıklarda bahsediyor zaten hangisi doğrudur diye sorup şıklarda doğru cümleyi istiyordu diye hatırlıyorum
-
@mühlet kabülün ulaştığı an sözleşme kurulur soru da hüküm doğurduğu anı soruyo gönderildiği an
-
@kemankeşş Açık kabul gerekmiyorsa Önerinin ulaştığı an hüküm doğurur ama bu cümle şıklarda yoktu
-
@mühlet, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@ubeyde 200 kişilik kadronun 116 sı alındı yani istedikleri kadar aldılar
Nasil yani tamamini doldurmuyorlar mi?
-
idari yargı testinde 6-7'den az yanlışı olan kalmayacak galiba. son test bence oyunun abartıldığı bir testti. soru mu çözdük, çarkıfelekte miydik anlamadım
-
@kemankeşş ama 11. Maddede diyor ki "açık bir kabulün gerekli olmadığı durumlarda, sözleşme önerinin ulaşma anından itibaren hüküm doğurur"
Kaldı ki ben ne yaptığımı bile hatırlamıyorum -
@mr-aday 7bu cümle vardı hocam hatta benim kitapçığımda a şıkkındaydı.
-
Arkadaslar borclarda kurtulus kanıtı getireyen sorumluluğu soruyodu cok döndüm baktım o soruya hatta diğer sıklarda ev baskanı ve hayvan bakanın sorumlulugu da vardı o yuzden cevap yapı malikinin sorumlulugu olacaktı, adam calıstıranın sorumluluğu olsaydı cevap ev baskanı beya hayvan bakanın sorumluluğu da olurdu
-
@ubeyde 2016'da 25.000 kişi başvurdu. 600.üncü kişinin 25 gkgy, 53 alan bilgisi doğrusu var. Toplam doğrusu 78. Puanı ise: 79,98 (yani 80)
-
@tekin24 getirebileni soruyordu hocam adam çalıştırandı o da.
-
@gossen
Kardes sıklarda hayvan bakanda ev baslanıda vardı onlardada kurtulus kanıtı getirebiliyo -
@kaymakam3838 2016 ilanına baktım şimdi 150 yazıyo anlamadım